Am făcut 21 de ani așa că vreau să vă fac un cadou!

          Hey guys!
          Astăzi este o zi specială!

          Am făcut 21 de ani!!

          Și pentru că azi e ziua mea, am decis că vreau să vă fac un cadou. Am vrut de mult să fac un giveaway în semn de mulțumire pentru că sunteți alături de mine chiar dacă nu am mai fost foarte activă pe blog în ultima vreme din cauza programului haotic de la facultate, stresul cu sesiunea și bineînțeles marele stres cu licența! Pe pagina de facebook sunteți deja mai mult de 1000 de persoane minunate așa că a venit vremea să vă răsplătesc!

          Vor fi în total 4 câștigători, 2 aici pe blog și 2 pe facebook! Puteți participa la ambele giveaway-uri dar dacă veți câștiga, de exemplu pe facebook, nu veți mai fi luați în considerare și la extragerea de pe blog.

          Nu mai pălăvrăgesc și vă arăt ce puteți câștiga!

     
   

       Primul pachet conține primele 3 volume din seria ”Ciclul Moștenirea” de Christopher Paolini iar al doilea pachet conține primele 10 volume ale seriei ”Vampirii sudului” de Charlaine Harris.

      Reguli

     Pentru a câștiga unul din cele două premii trebuie să:
   
     – urmăriți blogul prin GFC
     – dați like paginii de facebook
     – dați share public acestei postări pe facebook
     – lăsați un comentariu la această postare în care să îmi spuneți numele de GFC și cel de facebook pentru a verifica dacă primele 3 cerințe au fost îndeplinite

          Aceste cărți sunt din biblioteca mea, nu sunt noi; și cum sunt destul de sigură că nu le voi citi (sau nu le voi mai citi) am zis că mai bine să își găsească un cămin într-o altă bibliotecă.

         Acest giveaway începe astăzi (30.01.2016) și se va încheia pe data de 14.02.2016 la ora 20:00 urmând să anunț câștigătorii în cel mai scurt timp posibil (cel mai târziu a doua zi).

         Giveaway-ul de pe facebook este chiar aici

          Multă baftă tuturor!

Keep reading,
Love S

70 de gânduri despre “Am făcut 21 de ani așa că vreau să vă fac un cadou!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.