Giveaway !

     A venit şi weekend-ul şi o dată cu el a venit şi giveaway-ul . Dacă urmăriţi pagina de facebook a blogului deja ştiaţi asta , dacă nu , ce mai aşteptaţi ? Accesaţi link-ul şi daţi un like !
Sunt puse la bătaie 3 cărţi de Keri Smith şi anume : „Jurnalul meu trasnit” (aka „Wreck this journal”) , „Mess” şi „The Pocket Scavenger” şi vor exista 3 câştigători , unul pentru fiecare carte .
Giveaway-ul are loc aici , pe blog şi pe pagina de facebook şi se va desfăşura astfel : pe blog se poate câştiga „Jurnalul meu trăsnit” iar pe facebook celelalte 2 cărţi .

Reguli
Pentru a câştiga „Jurnalul meu trăsnit” trebuie să :
– Urmăriţi blogul prin GFC
– Daţi like paginii de facebook
– Lăsaţi comentariu cu numele vostru de facebook şi GFC

Pentru a câştiga „Mess” sau „The Pocket Scavenger” vă invit să faceţi o vizită paginii de facebook pentru a vedea regulile . Termenul de participare este 8.03 – 29.03 (ora 20:00) , urmând ca pe 30 să anunţ câştigătorii aici şi pe facebook .
Mult noroc tuturor !


17 gânduri despre “Giveaway !

  1. Ok, e o chestie dubioasa, dar nu reusesc sa ma conectez cu contul de google, asa ca am selectat sa urmaresc blogul cu contul de yahoo. Habar n-am ce am facut. Eu sunt numarul 20, cu numele Antonia :))
    Am dat like paginii de fb cu numele Antonia Gherasim
    Multumim pentru concurs!

    Apreciază

  2. Timpul de inscriere la giveaway a expirat ! Revin in cateva momente cu numele castigatorilor ! Pentru „Jurnalul meu trasnit” casticatorul va fi anuntat atat aici cat si pe facebook !

    Apreciază

  3. „Jurnalul meu trasnit” merge la Vlad Nicoleta ! Felicitari ! Te rog sa imi lasi un mesaj privat pe facebook in urmatoarele 2 zile (daca nu , premiul tau va fi dat altcuiva) cu adresa ta pentru a iti trimite coletul !

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.