Book Haul 2.0 + Giveaway pe Facebook

A trecut ceva timp de când nu am mai făcut un book haul…asta pentru că nu am mai achiziționat cărți în cantități mari, sau dacă am cumpărat a fost o singură carte, sau două la interval lung de timp. 

Dar luna aceasta au apărut în biblioteca mea șase cărți frumoase pe care abia aștept să le citesc, prilej perfect pentru a face un book haul.

img_20161120_201925

Prima carte este Felinare Stinse scrisă de o persoană pe care mă simt mândră să o numesc prietena mea, Crisitna Oțel. Cartea am luat-o de la târgul Gaudeamus, era singura carte pe care voiam să o cumpăr, așa cum am menționat într-o postare recentă. Nu am luat doar una, ci două, asta pentru a o oferi cadou unei persoane norocoase de pe facebook. Cartea conține și autograf, nu am lăsat-o pe Cristina să scape :)). 

Giveaway-ul îl găsiți aici.

P.S. După cum puteți observa, am încercat să fac o poză mai artistică incluzând acea legătură cu spic și albastrele dar a intrat Sasha în cadru și a ieșit o poză mult mai bună :))

img_20161120_211751

Urătoarele cărți care au ocupat un loc călduros în bibliotecă sunt primite de la o altă persoană care mi-a devenit prietenă la Gaudeamus, Julia de la Cărți cu Colți. A doua zi după Gaudeamus s-a întâmplat să fiu în zona unde se cazase ea acele câteva zile și am zis să îi mai fac o vizită ei și gazdei sale minunate, Monica (colega ei de pe blog), încă o fată super de treabă pe care mă bucur că am cunoscut-o și cu care sper să țin legătura și pe viitor. 

Când am ajuns la ele, Julia m-a surprins foarte plăcut cu niște cărți foarte actuale pe care aveam în plan să le citesc în viitor. Cel puțin despre ”Și am privit cu toții spre cer…” și ”Îți voi dărui soarele” am auzit numai lucruri pozitive și chiar voiam să pun mânuța pe ele.

Mulțumesc din nou dragă Julia! 

img_20161123_111751

Și ultima carte care a ocupat încă un loc pe raftul din bibliotecă este probabil cea pentru care eram cel mai entuziasmată să ajungă! Cristina Boncea mi-a oferit mie și restul bloggerilor cu care colaborează ultimul volum al trilogiei Octopussy și anume Antidotul. Cred că acest ultim volum are cea mai mișto copertă din toată trilogia!

Deja m-am apucat să citesc ”Felinare Stinse” și ”Antidotul” și sunt nerăbdătoare să îmi împart și cu voi părerea despre aceste două cărți. Voi ce v-ați mai luat?

Așa cum v-am obișnuit, la final vă las poza de grup!

dav

Keep reading,

Love S


2 gânduri despre “Book Haul 2.0 + Giveaway pe Facebook

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.