Târgul de carte Gaudeamus 2016 – Planuri

afis-gaudeamus-manuale2016-web

Ei dragilor, a venit acea perioadă a anului! Târgul Internațional Gaudeamus!

Dacă anul trecut am ratat evenimentul, acum sunt hotărâtă să merg orice ar fi! Acum doi ani am avut o experiență extraordinară alături de niște oameni minunați cu care am legat niște prietenii, sper eu, de lungă durată!

Așadar, anul acesta voi fi prezentă! Mai exact, mâine este ziua cea mare!

Am făcut o gașcă micuță și vom merge împreună. Când ajungem la Romexpo ne vom întâlni cu și mai multe persoane și vom asista la câteva lansări de la diferite edituri, ne vom plimba și cel mai probabil o să ne oprim și pe undeva să mai stăm la un pahar de vorbă.

Printre oamenii frumoși cu care mă voi vedea se numără Julia de la Cărți cu Colți, Cristina Oțel de la Cristina gătește și citește și Cristina Boncea . La cele două Cristine voi merge la lansările cărților lor, Felinare Stinse și Antidotul (ultima parte a trilogiei Octopussy, recenziile primelor două volume le găsiți aici) iar Julia este fondatoarea blogului care m-a motivat și m-a inspirat să îmi pornesc la rândul meu propriul blog, așa că evident că abia aștept să o cunosc!

În rest, voi revedea și chiar voi întâlni pentru prima oară mai multe bloggerițe pe care le urmăresc și le respect și sunt nerăbdătoare să pierdem o zi întreagă printre cărți și să facem noi amintiri împreună.

În materie de cărți, nu plănuiesc să cumpăr decât romanul Cristinei Oțel pentru că mi-l doream de când am aflat că urma să iasă pe piață. Din fericire, Cristina Boncea mi-a oferit cartea ei spre recenzie (abia aștept să ajungă), în rest cel mai probabil nu voi cumpăra alte cărți pentru că am mult prea multe necitite în bibliotecă și nu are rost să le iau și să stea degeaba pe raft până ajung eu la ele.

Cam acestea ar fi planurile mele pentru mâine! Număr efectiv orele până voi ajunge la Romexpo! Sper să mă întâlnesc și cu voi, cei ce ați citit acest articol. 

Dacă veți fi acolo, dați-mi un mesaj pe Facebook și poate ne vom întâlni face to face!

Keep reading,

Love S


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.