Am luat licența!

trust-me-i-m-a-psychologist-t-skjorter

Bine v-am regăsit dragilor! A trecut o groază de timp de când nu am mai postat și nu am mai citit nimic. Asta pentru că săptămâna aceasta mi-am dat licența! Astăzi am avut ultima probă și am aflat tot astăzi că am promovat examenul de licență. Finally!

A fost o perioadă groaznic de stresantă pentru mine pentru că, recunosc, m-am apucat relativ târziu de treabă crezând că îmi va ajunge timpul. Ei bine nu a fost chiar așa. Pe lângă faptul că a trebuit să îmi scriu lucrarea de licență, trebuia să învăț și subiectele din cele 3 materii de la examenul scris, materii pe care le făcusem abia prin anul întâi sau al doilea, adică informațiile erau relativ uitate…

După ce mi-am predat la secretariat lucrarea și mi-am focusat atenția doar pe învățat, nu am mai știut de este ăla somn, ce e aia mâncare, mai ales că eu învăț cel mai bine și sunt cel mai productivă seara-noaptea. 

Toate acestea adunate au făcut ca rutina mea de zi cu zi să fie un absolut haos: somn puțin, mâncare necorespunzătoare, multe țigări și mult pepsi. Chiar glumeam cu prietenii mei și le spuneam că după ce termin cu toate astea mă vor găsi direct la dezintoxicare…

Dar iată că am ajuns la final cu bine și am reușit să iau licența și să fiu cu un pas mai aproape de a deveni cu adevărat psiholog!

Urmează o perioadă pentru care sunt destul de entuziasmată. Am deci să îmi iau un an liber înainte să mă înscriu la master. Desigur că voi căuta să lucrez în domeniu în anul ce urmează. Încerc să mă axez mai mult pe mine, din cei 21 de ani pe care îi am, 15 i-am petrecut numai prin școli, simt nevoia de o pauză pentru a face câteva schimbări pe plan personal, să experimentez cât mai multe lucruri, să întâlnesc oameni și tot ceea ce îmi oferă viața în cele ce urmează. 

În orice caz, sunt extrem de fericită că pot să mă întorc pe blog, că pot sa reiau cărțile pe care le-am pus pe „hold” în ultima lună. Recunosc că mi-a lipsit foarte mult!

Ce pot să spun…Viitorul sună bine!

Keep reading,

Love S


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.