Aceasta nu este o carte #1

aceasta-nu-e-o-carte_1_fullsize

Descriere

Acest obiect nu există fără tine. Tu ești cel care stabilește caracteristicile și forma finală a acestui produs. Totul este rezultatul imaginației tale. Pentru a-l aduce la viață, trebuie să explorezi lumea înconjurătoare și să duci la bun sfârșit sarcinile care ți-au fost trasate.
Dar, dacă nu este o carte, atunci ce este? Raspunsul ține numai de tine.

Aseară nu am avut somn și nici nu prea am avut chef să citesc sau să mă uit la vreun serial, așa că ce metodă mai bună de a pierde timpul într-un mod creativ în miez de noapte, dacă nu prin intermediul cărților lui Keri Smith

Am vrut să încerc și altă carte în afară de Jurnalul meu trăsnit și am ajuns să iau din blibliotecă ”Aceasta nu este o carte”. Am parcurs rapid toate paginile pentru a vedea cam ce mă atrage de acolo și în același timp mi-am făcut și o idee cam cum este cartea.

Este asemănătoare cu ”Jurnalul meu trăsnit”, are tot felul de cerințe care mai de care mai inventive și ”nebune” care îți provoacă imaginația și te scoate din zona de confort, ceea ce cred ca este un lucru minunat pentru o carte să reușească să facă treaba asta.

Evident că o să vă și arăt ce am lucrat din ea până acum!

20160711_023953

Am luat paginile pe rând și m-am oprit la ce mi se părea mie relativ ușor de realizat și nu necesita prea mult efort și timp, pentru că da, uneori, pentru a îndeplini o cerință dintr-o carte scrisă de Keri îți trebuie și câteva zile. Dacă nu mă credeți, încercați chiar și voi!

M-am oprit la cele două pagini din imagine unde trebuia pur și simplu să urmez niște instrucțiuni simple. A trebuit să mă lupt cu mine însămi pentru a scăpa de tindința ca totul să fie perfect și la linie, curat și toate cele și m-am lăsat în voia pixurilor colorate și a creioanelor.

20160711_030443

Mai departe am găsit o pagină care m-a încântat foarte tare! Trebuia să iau o carte și să o deschid la o pagină oarecare pentru ca mai apoi să scriu primul enunț pe care îl văd.

Am luat cartea cea mai aproape de mine, adică cea pe care o citesc în prezent și am deschis la întâmplare, limita fiind pagina la care rămăsesem pentru că nu voiam să îmi iau vreun spoiler din greșeală. 

Întâmplarea a făcut că am deschis la un citat care mie îmi atrăsese atenția atunci când citisem prima oară, ca atare, nu m-am limitat la un singur enunț, după cum se poate vedea și în poză. 😀

20160711_033315 Am încheiat activitatea aseară cu două pagini foarte faine. Prima (stânga) a conținut unul din jocurile mele preferate din copilărie, și anume word searching. Adoram să fac asta când eram mică și îmi place și acum! Cerința a continuat cu scrierea a 10 obiecte pe20160711_033337 care puteam să le văd în momentul respectiv.

Iar pagina următoare (dreapta) m-a amuzat teribil și m-am distrat foarte tare desenând fața aceea comică. Vă mărturisesc faptul că tehnica mea de desenat nu se poate imbunătăți mai mult decat ceea ce vedeți. Cred cu tărie că am capacitățile de desenat egale cu ale unui copil de 4 ani!! :))

În fine, cam așa mi-am încheiat eu ziua de ieri. Îmi place foarte mult cartea și dacă stau să mă gândesc mai bine, nu cred că o sa fie vreo carte din cele pe care le am de Keri Smith care să nu îmi placă. Sunt absolut geniale și merită să le aveți în bibliotecă.

Nu contează dacă nu completați în fiecare zi cartea respectivă, dar la un moment dat sunt sigură că o să vă priască această activitte creativă și relaxantă.

Revin cu o nouă postare pe acest subiect când voi mai completa pagini noi.

Keep reading,

Love S


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.