Jurnalul meu trăsnit #1

Hei guys! Vara asta este una foarte plină pentru mine. Jonglez practic cu totul din jurul meu: licență, examen, cărți de citit, recenzii, puțină viață personală; așa că pot spune că sunt booked for the summer.
Însă toate astea mă consumă și mă epuizează total, așa încât atunci când mă reîntâlnesc cu patul meu, adorm de parcă am făcut muncă fizică toată ziua. De aceea am decis ca măcar o dată pe zi să mă relaxez și să mă deconectez cu ajutorul cărților lui Keri Smith. Într-una din zilele astea am făcut cunoștintă cu ”Jurnalul meu trăsnit” și timp de câteva ore m-am lăsat pe…paginile lui.

          După ce mi-am numerotat paginile și am pocnit cotorul, am început să răsfoiesc puțin cartea pentru a mă decide cu ce să încep. Paranteză: cred că această carte este excelentă pentru persoanele ca mine care și după ce citesc o carte, aceasta arată ca și nouă pentru că nu suportă să aibă colțuri indoite, cotorul pocnit sau să arate în vreun fel uzată.
          Într-una dintre pagini am găsit câteva task-uri, iar unul dintre aceastea era să desenezi pe pagina de instrucțiuni. Așa că mi-am zis ”de ce să nu încep prin a îmi scrie numele propriului blog, ba mai mult, să si menționez că este un BLOG” :)) Mai apoi mi-am pus creioanele mele frumoase și multe la treabă și am început să desenez interiorul literelor ce formau instrucțiunile.
          Aici a fost puțin de muncă. Am impresia că toată opera aceasta mi-a luat în jur de 45 de minute. Un lanț din hârtie. Ce poate fi mai simplu? Ei bine, dacă n-ai habar cum se face un lanț din hârtie, s-ar putea să ai un pic de furcă. Evident că am căutat cum naibii se face un ceva de genul ăsta și la scurt timp mi-am dat seama că era extraordinar de ușor și la mintea găinii.
          Doar că nu puteam să las lanțul să fie unul banal și alb…așa că am încercat să colorez fiecare bucățică în parte pentru a forma un fel e curcubeu. Dacă te chinui puțin și te uiți mai intens s-ar putea să îl și vezi. După ce am terminat de confecționat lanțul cu o dexteritate de neurochirurg (fanii Grey’s Anatomy știu ce zic) l-am capsat de restul rămas din pagină.
          ”Fâșii de lacrimi. Sfâșie-le!” Zis și făcut, dar mai întâi să colorăm! De data asta am folosit carioci și am observat că nu sunt tocmai compatibile cu textura foii. Probabil că o să îmi iau altele. Movul este culoarea mea preferată, așa că am folosit-o pe aceasta și încă două culori apropiate. Apoi am început să tai tacticos cu foarfeca mea de pe vremea când eram în clasele 1-4.
          Nu se vede, dar pe următoarea pagină scria să o lipesc de cea precedentă, adică pagina aici de față. Am folosit tot un capsator pentru că încă nu mi-am luat lipici.
          Prevăd o nouă vizită la Jumbo :))
     Ei bine, pagina asta mi-a plăcut foarte mult! Cerința era să rup o pagină dintr-o revistă, să o lipesc (în cazul meu să o capsez) ca mai apoi să încercuiesc cuvintele care îmi plac. Am dat peste o revistă random prin casă și m-am pus pe căutat și am găsit un interviu cu Cara Delevingne din ”Orașe de hârtie”. Mi s-a părut mai mult decât potrivit având în vedere profilul blogului. M-am pus pe decupat și capsat, apoi mi-am luat pixurile colorate și am pornit la vânătoare de cuvinte frumoase!
          Cam atât pentru prima postare din seria Keri Smith. Abia aștept să descopăr și celelalte cărți!
Keep reading,
Love S

 


Un gând despre “Jurnalul meu trăsnit #1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.