Colaborare Editura Paralela 45

          Pe 26 mai, în timp ce eram la un restaurant din Brașov după o zi de muncă petrecută în Covasna în prima mea delegație ca și psiholog în devenire, am pus mâna pe telefon și mi-am activat internetul pentru a îmi verifica mail-urile.
          Atunci, prin mirosul persistent de mâncare și amețită de foame, văd un titlul unuia dintre mail-uri: Editura Paralela 45 – Jurnalul meu trăsnit de KERI SMITH.
          L-am deschis buimacă și încercam să mă concentrez pe ceea ce citeam pe ecranul telefonului. Apoi îmi dau seama ce citesc de fapt. Cei de la Editura Paralela 45 au aflat de acest blog și îmi propuneau o colaborare pentru cărțile publicate de ei de la autoarea Keri Smith!
          Am uitat de cât de foame îmi era și cât de obosită eram și mi-a apărut un zâmbet de copil fericit pe față, ceea ce bănuiesc că a atras atenția colegilor mei de la masă, dar deja nu mai conta nimic. Eram mult prea fericită!
          Am încercat să mă adun puțin pentru a răspunde coerent mail-ului. În următoarele zile am tot comunicat Mihaela, cea de la care a venit propunerea, iar după ce a trecut perioada cu Bookfest-ul mi-a fost trimis și pachetul cu cărți.

          La primirea coletului am încercat să îmi dau seama cam câte cărți erau și din ce simțeam eu la atingere banuiam că sunt patru la număr. Ei bine, când am desfăcut ambalajul am avut un șoc în momentul în care am văzut că am în brațe ȘAPTE cărți. Mi-au trimis toate operele lui Keri Smith scoase la noi! Nu mă așteptam nici în ruptul capului.
          Cărțile sunt: Lumea imaginată de…, Jurnalul meu trăsnit, Jurnalul meu trăsnit de vacanță, Aceasta nu este o carte, Manualul accidentelor și greșelilor, Termină această carte și Cum să fii un explorator al lumii în care trăiești.
    
          Știu de foarte mult timp de cărțile lui Keri Smith și de stilul acesteia. Mi se par niște creații minunate și sunt tare încântată că prin intermediul editurii iau și românii contact cu acest gen excelent atât pentru copii cât și pentru adulți.
          Cu timpul îmi propun să îmi dedic câte o săptămână sau două pentru fiecare carte în parte, ca mai apoi să revin cu o părere pe blog. De asemenea, paginile pe care le voi completa in ”Jurnalul meu trăsnit” vor apărea și pe pagina de Facebook a cărții.
          Multumesc mult celor de la editură, au fost mai mult decât generoși și sunt tare nerăbdătoare să mă joc, să mă deconectez și să mă relaxez cu aceste cărți!
          Voi dețineți vreuna dintre ele? Cum vi se pare stilul lui Keri?
Keep reading,
Love S


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.