Claborare Editura Herg Benet

          Salutare oameni frumoși!

          Săptămâna trecută am primit o veste extraordinar de bună, mai exact faptul că voi colabora cu Editura Herg Benet pe perioada iunie-decembrie 2016! 
         Este un BIG DEAL pentru mine și am rămas complet fără cuvinte pentru că îmi amintesc că acum 1 an și jumătate eram foarte descurajată alte bloguri colaborează cu edituri iar eu primeam răspunsuri negative din partea lor pentru că blogul nu avea încă destui urmăritori (ceea ce era logic și total normal ca ei să mă refuze).

          Ei bine, la 3 ani de la înființarea blogului, în sfârșit apar și colaborările!
          Dacă urmăriți pagina de Facebook a editurii, probabil știți că aceștia au dat un anunț destinat bloggeri-lor, booktuberi-lor etc spunând că sunt în căutare de bloguri cu care să colaboreze. Ca atare le-am trimis un mail și următoarea lună am primit mult așteptatul răspuns pozitiv. Și la o săptămână distanță au venit și cărțile!

          Primele 3 cărți din pachetul care a ajuns astăzi sunt ”Păpușile” de Cristina Nemerovschi, ”Zona Zero” de Lavinia Călina și ”Valuri de viață” de Lina Moacă.
          În mail-ul pe care l-am trimis editurii le-am enumerat 5 cărți care m-ar interesa să le citesc. Cele din poză făceau parte din această listă și mă bucur foarte mult că mi le-au trimis!
          Voiam de foarte mult timp să citesc ceva scris de Cristina Nemerovschi pentru că am auzit atât de multe lucruri bune despre cărțile ei încât am devenit foarte curioasă să văd cum este stilul ei de scriere și dacă mă atrage. Știam cam ce cărți scrie si ce subiecte abordează și am decis să încep să o cunosc prin romanul ”Păpușile”, care mi-a atras atenția de când a fost anunțată lansarea lui și m-a fascinat descriera acestuia.
          ”Valuri de viață” este o carte pe care vreau să o citesc din prima zi în care a apărut pe piață. Mi-a plăcut foarte mult ambalajul și ideea poveștii iar autoarea Lina Moacă, îmi inspiră prin personalitatea ei (atât cât am putut să o ”cunosc” de pe rețelele de socializare) un sentiment de bine și proaspăt. Sper că are puțin sens ceea ce vreau să spun. 😉
          Pe Lavinia se știe de mult timp, de când am făcut recenzia pentru prima ei carte, că o apreciez și îmi place foarte mult cum scrie și ce subiecte tratează și intenționez să citesc tot ce va scoate ea pe piață, din simplul motiv că este material de bună calitate. Așa că nu a fost o surpriză când am strecurat în listă și ”Zona Zero”.
          Dintre următoarele trei cărți, ”Regii timpului” de Laura Nureldin se afla în wishlist-ul meu. Prima dată când am văzut anunțul lansării acestui volum mi-am spus că sună foarte tare tot subiectul și că trebuie să pun mâna pe el să mă pun pe citit. Am avut această reacție după ce am citit cele două rânduri din partea de jos a coperții.
– Câți ani are iubitul tău?
– 2.500.

          Și iată cum, din nou, spun că este foarte importantă coperta unei cărți și ceea ce scrie pe ea! Cui nu i-ar stârni interesul această copertă?
          Celelalte două cărți, ”Miasma” de Flavius Ardelean și ”Malad” de Alexandru Voicescu au fost trimise în afara listei de care vă vorbeam. De cea din urmă am auzit și am mai văzut-o pe net (site-uri și recenzii) și prin magazine. Nu plănuiam o eventuală lectură, asta până când i-am citit descrierea. După aceea mi-a trezit brusc interesul și chiar sunt bucuroasă că cei de la editură au decis să mi-o ofere.
          În schimb, de cealaltă carte nu știam nimic și când am deschis-o am văzut că abia ce a fost publicată anul acesta. Coperta mi se pare foarte interesantă, în schimb descrierea nu mi-a dezvăluit prea multe. Pe scurt, mă voi adânci în poveste fără să știu ce mă așteaptă, iar asta mă încântă foarte tare!
          Sunt foarte entuziasmată și bucuroasă pentru aceste cărți! Sinceră să fiu nu mă așteptam să îmi fie trimise atâtea, am fost plăcut surprinsă în momentul în care am deschis coletul. Parcă eram un copil mic în dimineața de Crăciun!
          Abia aștept să le citesc pe toate, nici nu știu cu care să încep! Mulțumesc foarte mult editurii pentru această oportunitate!
          
          Voi ați citit vreuna dintre aceste 6 cărți? 
Keep reading,
Love S

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.