Book Haul 1.9 + Giveaway pe facebook

          Oops, I did it again! În urmă cu 5 zile declaram că voi lua o pauză de la cumpărat cărți, ei bine, peste 2 zile ce credeți că fac? Corect! Cumpăr cărți!
          Am ajuns la concluzia că ar trebui să îmi blochez site-ul elefant și să îi spun tatălui meu să îi pună o parolă pentru că sigur o va uita și eu nu voi mai avea cum să am acces la bunătăți cu prețuri bune!
          Joi am aflat de voucher-ul cu 50% reducere și am zis să îmi arunc un ochi de curiozitate, numai că această curiozitate mi-a adus 5 cărți. Peste câteva ore nu știu cum se face că iar ajung pe site și dau peste o mega ofertă la un set și evident că nu pot să rezist.
          Dar gata, nu mai pălăvrăgesc și vă arăt ce mi-am luat.

  Dacă ați citit postarea ultimului haul poate ați observat că fac referire la ultimele apariții pe bandă rulantă de la Editura Trei. ”Îngeri căzuți” de Susan Ee și ”Mara Dyer. Începutul” de Michelle Hodkin sunt două dintre ele. Am auzit prima oară de aceste cărți acum un an și ceva probabil, prin intermediul BookTube-ului din străinătate și erau de ceva vreme pe wishlist-ul de pe Okian așa că am fost mai mult decât bucuroasă când am aflat că își fac apariția și la noi în țară!

   ”Aristotel și Dante descoperă secretele universul” de B. A. Saenz este o carte pe care am vrut-o de când a apărut prima oară la editură dar de fiecare dată ori nu aveam bani, ori aveam alte priorități. Joi am profitat de voucher și am luat-o în sfârșit Sunt curioasă despre despre poveste, pare o lectură ușoară.

   Plus că are și o copertă frumoasă!

   ”DUFF” de Kody Keplinger este o altă carte pe care o voiam de mult, chiar în engleză înainte să apară la noi, Am văzut filmul și mi-a plăcut, a fost amuzant și a avut câte puțin din fiecare.

   Cred că cel mai probabil o voi citi în vacanță pentru că pare genul ăla de lectură.

   În sfârșit mi-am luat ultimul volum al trilogiei ”Grisha” de Leigh Bardugo! Am citit primul volum și chiar mi-a plăcut, pe al doilea l-am început dar am luat o pauză cu el pentru că nu cred că eram în starea de fantasy la momentul respectiv. Îmi era puțin cam greu să mă concentrez pe acțiune. Dar acum că am și ultimul volum pot să mă pun pe treabă.

          V-am spus că al doilea colet a conținut un set cu super ofertă. Ei bine este vorba de cele 4 volume din seria ”Lux” de Jennifer L. Armentrout. Cărțile aveau prețul inițial de 150 de lei dar le-am găsit la pretul redus de doar 50 de lei! Majoritatea persoanelor pe care le cunosc (personal sau nu) știu că au citit cel puțin primul volum și toată seria este foarte lăudată și apreciată.
          Eu deja aveam primul volum dar am spus că la banii ăștia chiar nu contează!
          Așa că am decis ca volumul pe care îl am în plus să îl dau printr-un giveaway pe pagină. Click aici pentru a vă înscrie.

          Asta a fost și cu acest book haul. Cred că nu o să ajung niciodată să mă plâng că nu am ce să citesc! Voi ce carți v-ați mai luat?
          Pe final, poza de grup!

Keep reading,
Love S

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.