Book Haul 1.8

          Salutare dragilor! După multe zile în care planetele s-au aliniat împotriva mea în așa fel încât să nu mai pot să postez pe blog, am reușit!
          Acum că am dat de net, pot finally să îmi duc planul până la sfârșit! Adică să fac book haul-ul cu care v-am tot amenințat în ultimele 3 zile!
          La fel ca și luna trecută, în biblioteca mea au apărut cărți noi. Am făcut două comenzi pe elefant până acum, odată când, evident, am dat de bani și am făcut cumpărături compulsive, iar a doua zi după ce am plasat prima comandă a fost noaptea reducerilor și cum era de așteptat nu am putut să ignor acest lucru. Și uite așa am facut eu două comenzi în mai puțin de 24 de ore!

          Cu toate astea, două cărți din această postare sunt primite.

   ”Eu, Earl și sfârșitul ei” de Jesse Andrews am câștigat-o la un concurs de pe blogul Cărți cu colți, lucru care nu se întâmplă prea des, iar cartea cu Minionii a ajuns la mine într-o zi prin poștă. Nu cunosc persoana care mi-a trimis-o, dar pe această cale îi mulțumesc frumos!
          Și acum să trecem direct la colete!
          Prima dată am luat ultimele 3 cărți din seria ”Instrumente mortale” de Cassadra Clare. Faza este că eu am în bibliotecă volumele 4 și 5 în egleză și voiam să îl iau și pe ultimul tot așa, asta fiind înainte să se publice și la noi. Apoi a apărut și pe meleagurile noastre ultimul volum și nici nu am mai apucat să citesc volumul 5, așa că am lasat-o puțin în coadă de pește cu seria. Dar atunci când am intrat pe site și am văzut că toate aceste volume au niște prețuri foarte bune, nu am putut să rezist, așa că am decis să le iau pe toate pentru a avea seria completă în română și să arate frumos în bibliotecă. 
   ”Minciuni pe canapea” de Irvin Yalom se află în wishlist-ul meu de fooarte mult timp, mai exact din anul întâi de facultate. Cartea mi-a fost recomandată de una dintre profesoare spunându-mi că s-ar putea să îmi placă. 
   Poate vă întrebați de ce a stat atât de mult în wishlist fără să o cumpăr..Ei bine, nu a fost niciodată pe stoc, iar în noaptea reducerilor am prins-o în sfârșit!
 În carte știu că este vorba despre relația dintre un psihoterpeut și o pacientă de-a sa. Tratează, dacă nu mă înșel, subiectul legat de etica din spatele profesiei de psiholog.
    Există mari șanse ca această carte să îmi placă, așa că abia aștept să o citesc!
          
          Pe seria ”Am murit, din fericire” de autoarea Theo Anghel, am pus ochii de ceva vreme. Știu că am dat de primul volum întâmplător într-o librărie sau la un târg de carte și i-am citit descrierea care m-a făcut să vreau să o citesc, numai că nu aveam prea mulți bani la mine la momentul respectiv. Între timp, a apărut și al doilea volum, al treilea este deja în pregătire, așa că mi-am spus că este momentul perfect să mi le iau și să încerc să le citesc până la lansarea următorului volum.
  Acum, ”Minți primejdioase” de Alexandra Bracken face parte din arsenalul de noi apariții de la Editura Trei în colecția Fiction Connection. Noi apariții care sunt râvnite de toți cititorii care urmăresc blogurile și canalele de BookTube din străinătate.
   Am auzit numai lucruri de bine despre această serie iar când am văzut că este pe stoc și la un preț avantajos, nu am stat foarte mult pe gânduri până să adaug această carte pe lista cumpărăturilor!
         

  Dar ia te uită ce avem aici! Cred că aceste cărți au fost motivul principal pentru care am făcut această a doua comandă. Le pândesc de foarte multă vreme, am citit recenzii numai una și una despre ele și le voiam neapărat. Numai că voiam să le cumpăr pe toate trei odată și mereu se întâmpla ca una dintre ele să nu fie pe stoc și asta mă aducea la disperare!
   Și iată că noaptea reducerilor le-a adus pe toate trei la mine în coș! Sunt foarte nerăbdătoare să le citesc, am un sentiment pozitiv în legătură cu ele și îmi propun să le citesc vara aceasta una după alta!
   Btw! Ador că se potrivesc nemaipomenit de bine una lângă cealaltă!
          Cam astea au fost achizițiile pe luna aceasta. Și da, știu că este abia 17 mai, dar îmi impun să nu mai cumpăr nimic pentru că trebuie musai să îmi iau cărți pentru facultate că bat examenele la ușă!
          Ați citit vreuna dintre cărțile de mai sus? Lăsați-mi o scurtă părere 🙂 
          Pe final, poza de grup!
Keep reading,
Love S


2 gânduri despre “Book Haul 1.8

  1. Eu am citit Intoarcerea de Theo Anghel si mi-a placut super mult.Este captivanta si te tine prins in poveste pana la ultima pagina. Tocmai ce mi-am cumparat si eu cel de-al doilea volum Chaos, Eu Earl si sfarsitul ei dar si Anna si sarutul frantuzesc. Lecturi placute !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.