Q&A

Dragii mei, iată că am atins și pragul de 2000 de like-uri pe pagina de facebook a blogului și așa cum am promis a sosit Q&A-ul. Mă bucur că am primit câteva întrebări și că nu m-am făcut de cacao :)).

          1. Câte cărți ai în bibliotecă?

          Mulțumesc mult pentru întrebarea asta deoarece cu această ocazie mi-am numărat și eu cărțile (și așa trebuie să fac iar un inventar pentru că unele au dispărut și au apărut altele în locul lor). În concluzie, sunt 200 de cărți, iar pe ultimul raft de jos al bibliotecii se află încă vreo 15-20 dar sunt doar dicționare și niște cărți pe care le mai folosesc la meditații.

          2. Câte cărți ai citit?

          Din această bibliotecă sunt citite 75 de cărți (clar nu duc lipsă de material de citit) dar în total probabil că am citit între 100-120.

          3. Care este cartea ta preferată?

          În momentul acesta am două cărți preferate: ”Sub aceeași stea” de John Green și ”Suflete pereche” de Cecelia Ahern.

          4. Care carte te-a impresionat în mod special?

          Cred că ambele cărți de la întrebarea anterioară. Nu prea pot să facă o departajare pentru că, deși ambele sunt povești de dragoste, acțiunea se petrece în două contexte total diferite. Ambele m-au impresionat în mod deosebit și evident că am plans la ambele. Singura diferență este că la una am plâns de fericire iar la cealaltă am plâns de tristețe.

          5. Care este autorul preferat/autoarea preferată?

          Nu pot alege un singur autor/autoare așa că voi enumera câțiva dintre ei: Veronica Roth, J. K. Rowling, Suzanne Collins, John Green, Ransom Riggs, Richelle Mead.

          6. Ce seriale urmărești?

          Ohoo…cred că aș putea să fac o postare separată specială pentru tema asta. Urmăresc o groază de seriale. Aplicația mea spune că în momenul ăsta urmăresc 29 de seriale printre care se află Grey’s Anatomy, The Flash, Once Upon a Time, The Vampire Diaries, The Originals, Criminal Minds etc etc. Da! Cu siguranță voi face o postare separată pe tema asta.

          7. Preferi seriile sau cărțile de sine stătătoare?

          Înainte preferam mai mult seriile. Acum am ajuns la concluzia că le prefer amândouă, depinde de starea mea din momentul respectiv. Seriile presupun o investire mult mai mare și au o lume mult mai bine definită și de cele mai multe ori mai complicată, așa că dacă vreau să citesc ceva pe termen lung, să fug undeva departe într-un tărâm care nu este de pe lumea aceasta, sigur voi alege seriile.
În schimb, dacă vreau ceva light, ușor de citit, ceva relaxant într-o zi de vară, cel mai probabil voi alege o carte care nu face parte dintr-o serie.

          8. Ce personaj negativ a devenit preferatul tău?

          Ușor! De când am citit ”Regatul umbrelor” de Leigh Bardugo, Întunecatul a devenit personajul negativ preferat, nu pot să îmi explic de ce pentru că este un nesuferit, dar e ceva ce te atrage.

SPOILER PENTRU CINE NU A CITIT SERIA ”ACADEMIA VAMPIRILOR” !!
          Tot la această categorie aș putea să îl bag și pe Dimitri când a devenit strigoi 😀

          9. La ce vârstă te-ai apucat de citit?

          Am început să citesc pe la 15 ani cred, când am început liceul și am primit o carte de la o colegă (primul volum din ”Jurnalele vampirilor”) care nu mi-a plăcut în mod deosebit dar după a venit seria ”Twilight” care mi-a trezit apetitul pentru citit.

Acestea au fost întrebările. Vă mulțumesc mult pentru susținere. Luna viitoare blogul va face 3 ani și sper că voi putea organiza un mic concurs.

 

Keep reading,
Love S
Publicat în q&a

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.