Book Haul 1.7

          Seară bună dragii mei! Dacă urmăriți pagina de facebook a blogului știți că în ultimele zile am făcut o mică gaură în portofel și m-am ales cu niște cărticele noi, numai bune de citit și expus în bibliotecă. Vă recomand să vă ocupați cu meditarea unor copii dacă sunteți buni pe un anumit domeniu….pentru mine asta a însemnat bani pentru cărți, țigări, pepsi și alte tâmpenii.

          La începutul lunii cred, pierdeam vremea pe facebook și am văzut pe unul din grupurile destinate vânzării sau schimbului de cărți că o fată dorea să vândă primele două volume din seria ”Alegerea” de Kiera Cass. Le dădea la un preț foarte bun așa că nu am stat prea mult pe gânduri și am contactat-o pe fata respectivă.
          Știu că la un moment dat, foarte multă lume vorbea de aceste cărți și am mai avut câteva tentative de a le cumpăra ca să le citesc și eu pentru că mi se părea interesant subiectul. Așa că atunci când am dat de ele am zis că este acum ori niciodată.
          Aceste cărți le-am primit de la autoare, Amy Anelisse respectiv Cristina Boncea.
          Cu Amy am luat legătura acum câteva săptămâi pentru a o întreba dacă dă această carte și blogurilor pentru recenzie pentru că eram și eu foarte interesată, cititnd despre cartea ei ”Fir-ar”. La momentul respectiv mi-a spus că îmi poate da, dar numai în format electronic pentru că rămăsese fără exemplare. Am încercart să o citesc pe telefon dar îmi era foarte greu pentru că, purtând ochelari, mie îmi obosesc foarte repede ochii. Când m-a întrebat după ceva timp dacă am citit cartea i-am zis că din păcate nu pot să o citesc așa și că o voi cumpăra până la urmă. Atunci mi-a spus că a mai primit exemplare și că îmi va trimite și mie unul. În prezent citesc cartea, mai am mai puțin de jumătate și pot să spun că este ok. O să vă spun mai multe după ce o voi termina și îi voi face recenzia.
          ”Becks merge la școală” este o nouă apariție la editura Herg Benet și este al doilea volum din trilogia ”Octopussy” scrisă de Cristina Boncea. Vorbisem cu Cristina în ziua în care lansase coperta cărții și chiar îi spuneam că abia aștept să o citesc pentru că, surprinzător pentru mine, chiar mi-a plăcut primul volum pe care îl primisem tot de la ea pentru recenzia pe care o găsiți aici. La câteva zile am văzut că a postat pe blogul ei o poză cu mai multe exemplare pe care le avea de dat către bloguri/canale youtube. Așa că i-am lăsat un comentariu și peste câteva ore mi-a spus că îmi trimite cartea. Este și un concurs pe pagina ei unde puteți câștiga și voi această carte, detalii aici.
          După ce voi termina ”Fir-ar” voi începe și ”Beck merge la școală”.
          Sunt o mare fană a serialului ”The 100” și voiam de o groază de timp să pun mâna pe cărți! M-am bucurat foarte tare când am aflat că primele două volume au fost publicate la editura Nemira dar niciodată nu găseam o orfertă bună pentru ele (pentru că sunt relativ subțiri și nu voiam să dau 35-40 de lei pe ele) iar dacă le găseam la preț bun, la una dintre ele era mereu stoc epuizat. Mare mi-a fost mirarea când am găsit cele 3 cărți IN ENGLEZĂ la set de 70 de lei, având în vedere că de obicei cărțile în engleză de la ei sunt la preț mai mare. Evident că nu am stat pe gânduri și am dat comandă!
    
     Alături de ”The 100” am mai luat și ”Orașul pustiu” de Ransom Riggs, al doilea volum din trilogia ”Miss Peregrine”. Am citit primul volum, i-am făcut și recenzia pe blog și de atunci mi-am dorit să îl citesc și pe al doilea. 
     Sunt foarte entuziasmată să văd ce se întâmplă mai departe cu personajele și sunt și mai entuziasmată să văd filmul care este făcut de Tim Burton și al cărui trailer a fost deja lansat. Click aici pentru a vedea și voi. Filmul apare pe 30 septembrie în afară.
     Primele două volume sunt la editura YoungArt și a mai rămas un volum de apărut la noi care se numește ”Library of Souls”

    Tot de la elefant mi-am luat această agendă foarte foarte drăguță de Johanna Basford care are și un nume, ”Grădina secretă”.
    De mult voiam o agendă ca asta și am dat de ea în ultimul momend când voiam să plasez comanda și mi-a apărut sub formă de reclamă.         Când am văzut că este doar 18 lei, nu am putut să rezist și am adăugat-o în coșul de cumpărături.

          Cireașa de pe tort sunt aceste ultime cărți, ”Me Before You” și al doilea volum ”After You” de Jojo Moyes. Toată nebunia asta a fost declanșată de trailerul filmului cu același nume ca și primul volum, trailer care m-a rupt în două și m-a făcut să plând în mai puțin de 3 minute. Se știe că am o atracție ciudată pentru poveștile foarte triste, fapt pentru care, atunci când am văzut că filmul este inspirat după carte am zis că trebuie să o am musai. Și mai mare a fost fericirea atunci când am văzut că are și o continuare. M-am dus pe Okian și ale mele au fost. Singurul lucru care mă deranjează este acela că volumul al doilea este mai înalt decât primul și nu este ușor de potrivit în bibliotecă. Dar să zicem că mă pot împăca cu asta.
          Click aici pentru trailerul filmului. Poate vă conving și pe voi să vă luați cărțile.

Acestea fiind spuse, mi-am dat de lucru. Termin de citit ”Fir-ar”, după citesc ”Becks merge la școală”, urmat de ”Orașul pustiu” și ”Me Before You” și după mai vedem. Cu toate astea, se presupune că ar trebui să lucrez la licență și să învăț pentru examen…..

Keep reading,
Love S


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.