Leapșa cinefilă!

          Acum ceva timp am primit din partea Alexandrei de pe Reading with my soul o leapșă cinefilă pe care abia acum m-am decis să o onorez. Nu mă întrebați de ce a durat atât pentru că nici eu nu pot să răspund la asta. Vă las și postarea ei aici ca să vedeți la ce întrebări a răspuns ea.
          Eu nu am să schimb întrebările pe care mi le-a pus ea când voi da mai departe leapșa pentru că mi-au plăcut foarte mult și vreau să răspundeți și voi la ele.
     1. Dacă ar fi să pornești într-o călătorie, ce personaj dintr-un film ai alege să te însoțească?
          O God! Din atâtea filme trebuie să aleg DOAR UN SINGUR PERSONAJ?! Let’s say Anna din Frozen dar în varianta umană din Once Upon a Time! Cred că m-aș distra extraordinar de mult cu ea, este fix ca mine, bleguță și copilăroasă, și clar aș avea o călătorie reușită!
     2. Alături de ce actor ți-ai dori să joci într-un film?
          Bradley Cooper all the way!
     3. Care este filmul pe care vrei să uiți că l-ai văzut vreodată?
          Răspunsul mi-a venit imediat în minte poate pentru că l-am văzut recent. Este vorba despre Project X unde povestea se învărte în jurul unui băiat care împlinește 15-16 ani (nu mai știu exact) și vrea ca petrecerea lui să fie memorabilă pentru a se face remarcat la liceu. Basically petrecerea lui (care logic, este făcută pe ascuns când părinții lui pleacă într-o vacanță) a ajuns un haos unde au venit 1000 de persoane și colac peste pupăză mai avea puțin și incendia și jumătate de cartier. 
          Motivul pentru care vreau să uit că l-am văzut vreodată este pentru că am empatizat extraordinar de mult cu personajul principal care, fără voia lui (dacă vă vine să credeți) a intrat în niște belele de necrezut. Plus că tot filmul a fost filmat gen de un tip și mereu se mișca imaginea și a fost foarte obositor de urmărit în sine.
     4. Ce film te-a impresionat cel mai mult în ceea ce privește efectele speciale?
          Aici sunt obligată să spun Avatar! Awesome movie!
     5. În scenariul cărui film ai dori să faci mici modificări?
          Nu prea mi-au venit idei în cap așa că am aruncat o privire prin bibliotecă și o să spun Vampire Academy. Da, a fost funny precum cartea and so on dar consider că nu i-a făcut dreptatea pe care o merită.
     6. Care este coloana sonoră preferată?
           Aici nu am cum să nu merg pe mâna filmelor Step Up!
     7. Care este numele care te face să vrei neapărat să vezi un film, fără ca măcar să știi despre ce e vorba? (actor, regizor, scenarist etc.)
           Există trei nume care au efectul ăsta asupra mea: Bradley Cooper, Katherine Heigl și Miles Teller.
     8. Ce-ai prefera? O apariție de 2-3 minute în filmul preferat sau șansa de a lucra cot la cot cu regizorul pe tot parcursul întregului film, dar fără să-ți apară numele undeva?
          Clar să lucrez cu regizorul! Oricum nu am talent la actorie, am încercat! Și până la urmă îmi apare numele pe Facebook și Instagram, nu e ca și când nu aș face poze non-stop pe tot parcursul filmărilor, plus că aș putea să îmi beau paharul de pepsi lângă actori și sunt destul de sigură că mai repede aș ajunge cunoscută în felul ăsta decât să mi se vadă numele pe undeva într-un singur film.

     9. Alege două filme pe care ai vrea să le combini în unul singur?
          Aaahhh!!! E greuu!! Ok…Folosește-ți memoria de elefant Ștef..nu degeaba nu ții minte chestiile pe care ți le spun ai tăi ca să lași loc lucrurilor cu adevărat importante, cum ar fi filmele..
          Ok…o să trișez puțin…o să combin un film cu un serial. Și m-am gândit la The Fault In Our Stars și Grey’s Anatomy. În felul ăsta siiiigur va fi salvat știm noi ce personaj!

     10. Marvel sau DC?
           Not my cup of tea. 
           Disney :))
          Mersi mult Alex pentru întrebările astea misto. Ca de obicei sunt sigură că sunt printre puținii care nu ai făcut leapșa asta așa că, dacă mai există persoane ca mine, vă încurajez să răspundeți la aceste întrebări, o să vă distrați maxim!
Keep reading,
Love S
          


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.