The Mortal Instruments TV Show News!!

9b0dbeac-91a8-4464-9079-861f2891cf50
     După așteptări și lungi așteptări de când am aflat că seria The Mortal Instruments scrisă de Cassandra Clare va fi adaptată într-un serial, avem în sfârșit niște vești! Și sunt bune, zic eu.
     În primul rând, serialul se va numi ”Shadowhunters”, va fi produs de către ABC Family și momentan a fost luat pentru 13 episoade. Numele mi se pare absolut minunat. Este simplu, misterios și te face să fii curios și să încerci serialul, ceea ce este BINE! Mă așteptam totuși să fie produs de către CW pentru că ei sunt de obicei cu serialele de acest gen, dar îmi place și ABC. Adică, până la urmă au reușit să ducă Pretty Little Liars până la sezonul 6…Vă dați seama ce se poate face cu acest serial, cărțile sunt o mină de aur pentru producător, care, că veni vorba, este Ed Decter care a mai produs Unforgettable (10 episoade) și The Client List (16 episoade).
     Castul nu este încă ales, dar se știe că filmările vor începe în mai în Vancouver.
     Se mai știe și faptul că până în momentul de față Cassandra Clare nu se va implica în acest proiect, lucru care sper să se schimbe totuși. Personajele vor fi mai în vârstă cu 2-3 ani, așa încât Clary va avea 18-21 de ani și studiază artele, Jace va avea 20 de ani și povestea lui spune că tatăl acestuia a fost ucis și el caută să se răzbune pe cel care este responsabil (well I hope that is not true!), iar Simon va avea 20 de ani și va fi student la contabilitate și în același timp membru într-o trupă.
     Sunt conștientă că sunt ceva schimbări, dar să sperăm că sunt spre bine. Până la urmă vom avea un serial, care cred că o să o ducă mai bine decât filmul pentru că nu trebuie să grăbească lucrurile și așa poate va face dreptate cărților (dacă este făcut cum trebuie).
     Dacă nu ați citit până acum cărțile nu știu ce mai așteptați! Norocul vostru că am o recenzie a primului volum pregătită!
     Informațiile le-am luat de pe TMI SourceSpoiler TV și Page to Premiere, de unde am luat și fotografia care mi se pare perfectă pentru serial!
Keep reading,
Love S

 


Un gând despre “The Mortal Instruments TV Show News!!

  1. M-au amuzat putin schimbarile mentionate. Unele nu par sa afecteze cu mai nimic povestea, de exemplu varsta si studiile personajelor. Dar partea cu Jace si razbunarea ar putea sa schimbe dinamica actiunii si ma intreb oare in ce fel. Sper ca actorii alesi sa fie potriviti si sa isi joace bine rolurile.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.