Recomandare serial! 1.1

     Descriere

     Serialul îl are în prim-plan pe Ben Crawford, un familist care descoperă trupul neînsuflețit al unui băiețel și devine rapid suspectul principal în ancheta care se deschide pentru a rezolva crima. Din acel momend, Ben încearcă să găsescă criminalul adevărat în loc să își dovedească nevinovăția. 

     Își investește tot timpul și depune toate eforturile posibile în această anchetă, eforturi care duc numai la descoperirea tuturor secretelor care stau la baza micii comunități în care locuiește.
     Secrets and Lies este bazat pe un alt serial cu același nume și aceeași premiză care a fost difuzat în Australia și a avut premiera pe 30 martie 2014 dar s-a încheiat pe 7 aprilie având numai 6 episoade. Primul sezon al celui din U.S. va avea 10 episoade și a avut debutul pe 1 martie 2015.
     Acum că m-am informat și despre varianta din Australia, mă uitam la numele personajelor și am observat că sunt exact la fel ca cele din acest serial, diferă puțin numele de familie și cam atât. Sper totuși să nu beneficieze și acesta de un sfârșit așa de rapid deoarece chiar îmi place și nu vreau să se termine prea curând.
     Avem ceva actori cunoscuți cum ar fi Ryan Phillippe care a jucat într-o multitudine de filme și KaDee Strickland care a jucat într-unul din serialele mele preferate, Private Practice, plus Indiana Evans care a jucat în reinterpretarea pentru Laguna Albastră, unul dintre filmele mele preferate of all times.
     Ăsta este genul de serial care chiar te face să gândești și care te ia prin surprindere încă din primele episoade. Are intrigă și mister cât cuprinde, și tare îmi e să nu fie unul din filmele în care îți spui că nu are cum să fie personajul principal vinovat, și de fapt chiar el să fie. Totuși nu cred că este cazul aici…sper.
     Ador cum îl joacă Ryan pe Ben. M-am uitat la castul pentru serialul din Australia, iar ăsta chiar mi se pare potrivit. Poate sunt și puțin subiectivă pentru că am văzut ceva episoade până acum și m-am atașat de actori. Plus de asta, hai să recunoaștem..those ABS!! *another fangirl moment*
     Juliette Lewis, cea care o joacă pe Cornell (detectivul) este atât de bună la ceea ce face că atunci când urmează o scena între ea și Ben îmi vine să intru prin ecran și să o dau cu capul de pereți! Atât de antipatică îmi e!! Good job Juliette!
    Îmi place mult povestea, ador serialele care au acel gen de poveste și intrigă ce te face să urmărești efectiv fiecare episod de câte 2 ori (minim) să cauți indicii, să nu cumva să îți scape un detaliu. Aș îndrazni să spun că este precum PLL dar chiar nu vreau să cred că o să fie dusă la extrem povestea cum s-a făcut în serialul acela!
     Spuneam că nu vreau să se termine doar după primul sezon. Mi-ar plăcea să se descopere criminalul la sfârșitul primului sezon dar să apară o nouă întorsătură de situație cum ar fi răpirea cuiva sau ceva de genul ăsta.
     Pe IMDB are nota 7.4, una decentă de altfel. Eu spun că merită să i se dea o șansă. Până acum au apărut 6 episoade și mai jos vă las trailerul.

Keep reading, 
Love S

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.