Recomandare serial! 1.0

iZombie-Season-2-Trailer.jpg

Descriere

     Liv a fost o studentă la medicină și în general o persoană fericită. Avea o familie iubitoare, un logodnic drăguț și amuzant și iubea să-și petreacă timpul cu prietenii ei. 
     Dar viața ei a luat o întorsătură majoră la o petrecere pe un vas unde s-a transformat intr-un zombie. Acum, ea doar râvnește după creiere. A demisiunat de la un job unde avea un viitor promițător și s-a angajat la morga poliției din Seattle, nu numai pentru a-și satisface nevoia ei pentru creiere, dar și pentru a ajuta poliția la rezolvarea crimelor dându-se drept medium.
     Cu ajutorul șefului ei, dr. Ravi Chakrabarti, care, mai degrabă este fascinat de ”condiția” ei decât speriat, și detectivul Clive Babinaux, care crede că Liv este un medium, ea trebuie să ajute oamenii din Seattle, să-și înțeleagă noua condiție, să afle cum a fost transformată în zombie și să se abțină tentației de a se transforma într-un zombie ca din filme care ar face orice pentru a-și satisface foamea, asta incluzând crima.

     Acest serial are la bază o serie de benzi desenate cu același nume scrisă de Chris Roberson și Michael Allred publicată de către DC Comics iar primul episod și-a făcut debutul pe 17 martie 2015.
Cât de tare sună serialul ăsta, nu?
Poate vă întrebați cum de Liv se dă medium. Ei bine, atunci când servește diminața, la prânz și seara creierul unei persoane, odată cu foamea potolită îi revin și amintirile victimei și mai mult, îi preia din comportament.
Am dat peste acest serial pur întâmplător când pierdeam timpul pe facebook acum vreo 2 luni și când am văzut despre ce este vorba am zis că este un serial pe care chiar trebuie să îl văd. Are cam detoate, acțiune, mister, puțină dramă pe ici pe colo și abia aștept să văd ce se mai întâmplă!
Actrița care o joacă pe Liv se numește Rose Mclver și a jucat-o pe Tinker Bell în Once Upon A Time. Știam că mi se pare cunoscută de undeva când am văzut so I googled her! A mai jucat câte un rol fugitiv în niste seriale la care eu nu m-am uitat până acum. Mi se pare perfectă pentru rolul lui Liv. Îmi place sarcasmul ei, ca să fiu sinceră cred că îmi place sarcasmul la toate personajele din serialele la care mă uit.
Rahul Kohli aka dr. Ravi mi se pare extraordinar de amuzant și mă bucur că nu a trecut mult timp până ca cineva să își afle de Liv. Mi s-ar fi părut frustrant dacă ar fi fost așa. Plus, el și protagonista fac o pereche grozavă, și mi se întâmplă să spun asta rar dacă nu este inclusă și puțină dragoste în peisaj!
Detectivul jucat de Malcolm Goodwin mi se pare și el grozav. Îmi plac interacțiunile lui cu Liv și ar fi interesant dacă într-un sfârșit s-ar cupla, chiar dacă nu sunt semne de așa ceva până acum. Plus…those LIPS!!! OMG! *fangirl moment*
Au apărut doar 3 episoade până acum, deci aveți timp să îl prindeți din urmă. Pe IMDB are nota 8.1 deci chiar este bunicel și merită văzut. Plus că tema aceasta nu este abordată așa de des în seriale cum sunt, de exemplu vampirii. Deci este ceva nou, cel puțin pentru mine care nu am văzut nici măcar un episod din The Walking Dead!
Mai jos vă las trailerul serialului și sunt singură că după ce îl veți viziona o să vă apucați imediat de el.

Keep reading,
Love S

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.