Anunț important!

Hello prieteni dragi! Astăzi am primit o temă foarte interesantă la un curs de la facultate! Și anume, să renunț timp de o săptămână (până vineri) la 3 activități pe care nu le consider esențiale, care mă opresc din a avea o viață activă and stuff.
Și având în vedere că îmi plac provocările, am decis să o accept pe aceasta!
Prin urmare, cele 3 lucruri la care voi renunța sunt: facebook, citit ceea ce nu se încadrează în aria necesară pentru facultate și serialele.
Cu toate că voi lipsi de pe facebook, voi continua să scriu pe blog pentru că oricum nu am fost foarte activă lunile acestea și simt nevoia să recuperez. Atât doar că nu voi mai da share la tot ce postez, și cu acest lucru voi vedea și eu cine îmi urmărește cu adevărat blogul, nu doar pagina de facebook.
Am decis să renunț să citesc săptămâna aceasta pentru că am observat că de multe ori prefer să nu ies afară cu prietenii sau să merg cu părinții la cumpărături ci să stau să citesc închisă în casă.
La seriale cred că este destul de evident de ce voi renunța, nu? :))

Acestea fiind spuse, mâine (27.03.2015) la ora 00:00 voi renunța la facebook, cărți și seriale până pe 03.04.2015 la ora 00:00.
Wish me luck!

Keep reading,
Love S

2 gânduri despre “Anunț important!

  1. Felicitări pentru determinare, eu n-aș renunța la citit nici plătită :))

    Oricum, de fapt voiam să-ți spun că pentru a nu trebui să postezi „de mână” articolele tale pe facebook, poți folosi networked blogs (google it, nu pun link să nu crezi că fac reclamă sau ceva, e pur și simpu a piece of advice) care face asta automat pentru tine. Eu una îl folosesc și mă declar foarte mulțumită 🙂

    Apreciază

  2. Bravo, Ștefi! Mul succes îți doresc! Eu îmi țin facebook-ul deschis pentru share-uri și facultate, fiindcă multe cursuri și texte ne sunt postate pe grup, însă altfel aș renunța și eu la el. Este o mare pierdere de timp 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.