Bibliotecă nouă!

          Sâmbăta aceasta am mers în sfârșit să îmi îndeplinesc dorința mea de o lună de zile. Mă tot plângeam că nu îmi mai intră cărțile în bibliotecă și a trebuit să fac ceva în legătură cu asta.
          Ca atare, imediat ce am avut ceva bănuți am dat fuga în Ikea și mi-am luat încă un corp de bibliotecă identic cu cel pe care îl aveam acasă.
          Am mers cu al meu tată și frate pentru că evident nu puteam să mă descurc singură și până la urmă am și eu un avantaj fiind mezina familiei.

 

   Așadar, după un hotdog înfulecat, pentru că asta faci prima oară când ajungi acolo, și după ce am căutat biblioteca pentru a-i scrie codul ca mai apoi să hoinărim prin tot magazinul ca să ajungem în depozit să o luăm, eram gata de plecare.
   Problema a fost că era foarte grea si avea o lungime de 2 m așa că a trebuit să o scoatem din ambalaj și să o băgăm pe bucăți în mașină ca să nu ne chinuim cu ea când ajungeam acasă.
   Dar ne-am descurcat până la urmă!

     După ce am ajuns acasă, m-am apucat împreună cu tatăl meu să o asamblăm. Evident, eu m-am ocupat cu interpretarea imaginilor din ghidul de asamblare și de dat indicații iar tata a făcut partea grea.
     Ceea ce se spune despre mobila de la Ikea, cum că trebuie să ai o problemă serioasă dacă nu reușești să asamblezi piesele, ei bine este 100% adevărat. Probabil aș fi putut să asamblez și singură biblioteca doar că erau 2 piese care erau cam grele și de aici nevoia de ajutor.

 

     Odată asamblată am poziționat-o frumos lângă cealaltă și m-am apucat de treabă. Am scos toate cărțile din bibliotecă și dacă tot am făcut asta am zis să o și curăț puțin. 
     Până m-am decis cum le aranjez, Sasha le-a inspectat pe toate, după cum se poate vedea din imaginile de mai sus. 
     Nu am avut o strategie anume după care le-am aranjat. Am început cu cea din dreapta și am pus pe raftul de jos cărțile mai random pe care le aveam și cele care aveau mărimi diferite și pe care nu le puteam pune împreună cu celelalte. Pe urmă am început să umplu și rafturile de sus și am ales câteva cărți cu coperți care îmi plăceau pe care le-am pus cu fața la vedere.
     Când am început să pun cărțile în corpul din stânga am observat că îmi rămâne foarte mult loc liber! Cine ar fi crezut? Acum mă plâng că am prea mult spațiu! 
     Recunosc faptul că în corpul din stânga, majoritatea cărților (citite sau necitite) îmi plac foarte mult, așa că mi-am dat voie să pun mai multe cu coperta la vedere, așa se umplea și spațiul mai repede.
     Până la urmă acesta a fost rezultatul final!

     Îmi place foarte mult cum arată. Nu îmi rămâne decât să îmi iau mai multe cărți acum că am atâta spațiu de depozitare!
     Voi ce părere aveți? 🙂
Keep reading, 
Love S

Un gând despre “Bibliotecă nouă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.