Back to school Tag

Cristina de la Healthy Reading mi-a dat acest tag care face înconjurul blogosferei de ceva timp. Se potriveşte cu perioada în care ne aflăm, având în vedere că în scurt timp ne vom întoarce majoritatea pe băncile şcolii/liceului/facultăţii.
Pentru acest tag există câteva materii cărora trebuie să le atribuim nişte cărţi.

Reguli:
Încorporaţi imaginea tag-ului în postarea voastră.
Daţi tag-ul mai departe.
Nu menţionaţi aceleaşi cărţi de două ori.
Postaţi link-ul cu leapşa completată pe blogul Padeniye –> AICI

1. Romană: Luaţi cartea preferată de anul acesta şi deschideţi-o la pagina 100, alineatul al treilea. Scrieţi mai jos ceea ce se află acolo, menţionând de unde aţi luat fragmentul.
„- Ha, a spus Kaitlyn. Din curiozitate, câte picioare are tipul ăsta?”
John Green – Sub aceeaşi stea

   2. Geografie: Aţi citit anul acesta (sau în decursul a doi ani) vreo carte cu o copertă verde , sau care să aibă pe ea ceva legat de natură? Dacă da, puneţi o fotografie cu ea.
     Am citit „Delirum” acum cateva luni si mi-a placut foarte mult!

0_2276


   3. Istorie: Vă plac bibliografiile sau cărţile care tratează ceva din istorie? Care este ultima carte pe care aţi citit-o, care să urmărească astfel de subiecte?
Nu îmi place istoria! Mi se pare plictisitoare şi mă adoarme (and zou can’t judge me for that!). Totuşi, am citit „Îngerul mecanic” de Cassandra Clare în care acţiunea se desfăşoară în Londra în anul 1878, epoca victoriană…pentru mine se pune!

   4. Sport: Să faci sport este un lucru benefic corpului, te împrospătează şi-ţi dă o stare fresh după, în ciuda faptului că eşti obosit de mori, tot te vei simţi mai bine. Ce carte fresh, uşor de citit, aţi lecturat şi v-a plăcut?
     „Suflete pereche” de Cecelia Ahern. Mi-a plăcut foarte foarte mult această carte, deşi nu mă aşteptam. Puteţi sa-i citiţi recenzia chiar aici.

5. Matematică: Chiar dacă matematica nu este o materie agreastă de multă lume, tot trebuie să o faci chiar dacă durează mai mult timp să o înţelegi. La ce carte ţi-ar fi foarte greu să renunţi pentru a învâţa?
Ţin minte că atunci când citeam seria „Academia vampirilor” mereu trebuia să las lectura pe locul 2 din cauza şcolii. Mereu mi se făcea atenţie în ore că nu eram atentă în clasă şi God knows de câte ori mi-a fost confiscat fiecare volum din serie :))

6. Desen: Să desenezi, să pictezi, a fost mereu o activitate care te relaxa în timpul generalei, dar chiar şi în liceu pentru unii. Culorile îţi dădeau imaginaţie, aşa că: Ce copertă a unei cărţi o urăşti din tot sufletul, şi ai vrea să o schimbi, dacă ai avea ocazia?
     Coperţile seriei „Georgina Kincaid” de Richelle Mead. Cred că se putea găsi o soluţie mai bună ăentru aceste volume pentru că o copertă urâţică te face să ai dubii în legătură cu o carte.

7. Biologie: Tuturor ne plac animalele, şi nu cred că există cineva care să nu iubească un animal oricât de drăguţ sau înspăimântător ar fi el. Postaţi mai jos o imagine a unei cărţi în care apar astfel de vietăţi.
My dear Church! ❤

8. Engleză: Mulţi cititori au în bibliotecă literatură internaţională, aşa că presupun că printre sumedeniile de cărţi, se strecoară şi un autor preferat. Ce scriitor american sau englez vă place cel mai mult? Descrieţi-i ideile în trei cuvinte, sau modul de-a scrie.
     Îmi place foarte mult cum scrie Cassandra Clare. Trei cuvinte pentru cărţile ei? Unice, ingenioase, magice.

9. Muzică: Să asculţi muzică este ceva relaxant care te face să zâmbeşti, iar cea împletită cu cititul este cu atât mai bună. Aveţi vreo carte care să vă fi făcut să cântaţi (la figurat) de fericire, atunci când aţi terminat-o? Sau o melodie care să o fi descoperit în vreo carte?
     La „The Indigo Spell” („Bloodlines” #3 de Richelle Mead) am cântat de fericire..Până am terminat şi ultimul capitol..Ca de obicei! :))

10. Dorinţă: Sunt ferm convinsă că există o carte pe care vă doriţi foarte mult să puneţi mâna. Care este aceea şi de ce vreţi atât de mult să o citiţi?
„Silver Shadows”, al cincilea volum din „Bloodlines”. De ce vreau aşa de mult să pun mâna pe cartea asta? Păi la cum s-a terminat volumul 4… Cine a citit ştie despre ce vorbesc.

Provoc mai departe, ca de obicei, pe oricine crede că acest tag este amuzant, drăguţ, etc să facă acest tag!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.