The Fictional Book Boyfriend Tag!

  Cristina de la Healthy Reading mi-a pasat un tag foarte drăguţ. L-am văzut şi eu circulând pe booktube şi mi-a plăcut foarte mult şi chiar mă bucur că am ocazia să îl fac acum.
  Tag-ul a fost creat de Ray Kay Books. Acesta conţine 10 tipuri de iubiţi ficţionali şi trebuie să aleg pentru fiecare în parte personajul care cred eu că se potriveşte cel mai bine descrierii respective.
   Sounds fun, right?!

     1. Prietenul cel mai romantic.
        Augustus Waters din „The Fault in Our Stars”. De ce l-am ales pe el…pentru că tot ce face pentru Hazel de la începutul şi până la sfărşitul cărţii inspiră romantism. Cei care au citit cartea ştiu despre ce părţi din carte vorbesc, cei care nu, citiţi ca să aflaţi.

     2. Prietenul cu o personalitate întunecată.
        Lucas din seria „Shadow Falls” de C.C. Hunter. Încă nu ştiu de parte cui sunt..Team Derek sau Team Lucas.. Dar clar, Lucas este genul de băiat misterios, cu secrete, care nu îşi arată sentimentele adevarate.

     3. Prietenul cu puteri supranaturale.
        Ohoo, aici are balta peşte. Este greu de ales, dar cred că voi merge cu Christian din Vampire Academy. Este unul dintre personajele mele preferate din toată seria şi cred că este prietenul cu de toate + puteri supranaturale!

     4. Prietenul pe care vrei să îl controlezi (cu sensul de a-l aduce aproape de tine, de a-l calma, de a-l vulnerabiliza).
         Jace Wayland din „The Mortal Instruments”. Şi-a lăsat încă din primele pagini ale volumului întâi amprenta de bad guy, fără sentimente, sarcastic şi tot tacâmul.

     5. Prietenul care se transformă într-un bun amic, deoarece diferenţele dintre voi nu pot susţine relaţia de iubire.
          Primul personaj la care m-am gândit când am citit propoziţia asta a fost Simon din TMI. Simon este preferatul meu din această serie. Este amicul perfect, gata să îţi fie alături orice ar fi, dar cu care nu ai putea să ai mai mult decât atât. Mie personal mi-ar fi teamă să încurajez o relaţie de iubire şi să o pierd pe cea de prietenie. Câteodată aceasta este mai puternică decât orice alt fel de relaţie. Şi o spun din proprie experienţă!

     6. Sufletul tău pereche.
        Augustus Water. Punct!

     7. Prietenul pentru care a-i încălca interdicţia părinţilor de a te întâlni cu el şi v-aţi căsători/aţi fugi în lume.
        Probabil cu Jace aş face treaba asta. Clar ai mei nu ar fi de acord să fiu cu un tip tatuat din cap până în picioare şi care îi mai ia şi peste picior!

     8. Prietenul perfect pentru o călătorie plină de adrenalină.
        Four din „Divergent”. Dacă un neînfricat nu trăieşte o viaţă plină de adrenalină, atunci nimeni nu trăieşte deloc!

     9. Prietenul lângă care ai vrea să fii pe o insulă pustie,
        Aici îl aleg pe Gale din „The Hunger Games” pentru că sigur nu aş muri de foame, de sete sau de frig cu el prin preajmă!

     10. Prietenul cu adevărat bad-ass.
        Again, Four all the way! :))

          Ăsta a fost tagul meu. L-am făcut puţin la repezeală pentru că am vrut să dau nişte răspunsuri sincere, să nu stau prea mult pe gânduri.
         Cui pasez tag-ul? Păi cred că până acum l-a făcut majoritatea lumii, aşa că dacă citeşti acum această postare te invit şi pe tine să îl completezi, fie că ai un blog sau nu.


4 gânduri despre “The Fictional Book Boyfriend Tag!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.