Book Haul 1.5

          Săptămâna asta fost cea de salariu la noul meu loc de muncă, şi având în vedere că este mult mai bine plătit decât fostul am zis să mă răsfăţ puţin. Nu a fost totul planificat, dar când m-am trezit cu un mesaj pe telefon de la Elefant.ro anunţând că urmează să fie „Noaptea devoratorilor de cărţi” am zis că ăsta este momentul. 
          Zis şi făcut! La ora 20 fix am intrat pe elefant şi la 20:20 apăsam „Finalizează comandă”. Well, that was fast! 
          Mi-am luat nişte cărţi care erau de ceva timp pe wishlist şi dacă atunci nu era o oportunitate mare, atunci când? Am luat 7 cărţi, dar doar 6 sunt pentru mine. O carte am luat-o special pentru un nou concurs din septembrie sau octombrie (încă nu m-am decis la o dată anume). Cartea este una nou apărută şi sunt sigură că mulţi vă veţi bucura când îi veţi afla numele la momentul potrivit (normal că nu vă dezvălui de acum despre ce carte este vorba). 
          So let’s get started!

           Am tot văzut cărţile astea prin magazine şi prin book haul-uri şi am zis să văd şi eu despre ce este vorba. Acestea sunt singurele cărţi pe care, recunosc, le-am luat din impuls.
           Aparent este vorba despre o tipă pe nume Allie careia fratele îi dispare. Este genul de fată cu probleme de comportament şi din cauza asta este trimisă la o şcoală-internat, care evident nu este o şcoală normală. Este implicată şi o organizaţie secretă, deci are toate şansele să îmi satisfacă gusturile „extrem de pretenţioase”. 

           Do I really have to explain my choice here? :)) Astea sunt două cărţi pe care le voiam încă de când au apărut. Plănuiam să iau „Căutând-o pe Alaska” la Bookfest dar nu am mai ajuns, şi aproape că am intrat într-o depresie serioasă din cauza asta. Dar după am fost asigurată de o prietenă ca nu am pierdut foarte multe pentru că nu au fost cine ştie ce reduceri.
          Se ştie deja că îmi place foarte mult John Green şi vreau sa fac în aşa fel încât să pun mânuţele pe toate cărţile scrise de el!

          Alte 2 cărţi pe care le voiam de când au apărut! Imediat ce am citit descrierea pentru „Intimidare” am spus că tre-bu-ie să o am. Este un subiect care înseamnă foarte mult pentru mine şi care, din păcate, nu este foarte mult abordat, sau cel puţin nu a prea ajuns iniţiativa „Stop Bullying” la noi în ţară. 
          Ce m-a făcut să vreau sa citesc „Slam”? Tot descrierea! Mă gândeam cât de mult contează descrierea de pe spatele unei cărţi. Trebuie să îţi facă un oarecare rezumat al cărţii, dar fără să dezvăluie prea multă. Trebuie să fie cantitatea potrivită, altfel, o descriere, neproporţionată să spunem, te poate face să nu cumperi cartea respectivă, şi uneori asta poate să fie o greşeală. Aceeaşi regulă se aplică şi coperţilor, dar asta este cu totul altă discuţie!
          Acestea sunt cărticelele! Sunt ferm convinsă că le voi citi în următoarele luni rămase din 2014! Ce părere aveţi? Vă plac? Aţi citit/vreţi să citiţi vreuna dintre ele? 
          Pe final vă las, ca de obicei, poza de grup!

P.S. Vă place borcănaşul meu cu semne de carte? Este handmade!


9 gânduri despre “Book Haul 1.5

  1. Slam, Intimidare, De 19 ori katherine si Alaska am citit si mi-au palcut, unele mai mult ceat altele, dar sa imi spui ce parere ai neaparat!!! Felicitari pentru achizitii, numai eu nu mai cumpar nimic

    Apreciază

  2. Mersi! :* Chiar abia astept sa le citesc! Aparent nu ma mai prinde fantasy in ultima vreme..Am inceput „Printul mecanic” si „Tronul de clestar” si parca nu le mai citesc cu atat entuziasm cu care eram obisnuita. Ma gandesc serios sa fac pauza de la genul asta si sa citesc ceva YA contemporary.

    Apreciază

  3. Ce cărți frumoase! Vreau și eu Slam și Night School! În rest le-am citit deja, sunt sigură că îți vor plăcea și ție, în afară de Katherinele lui John Verde. Nope. N-am putut să înghit cartea aia :)) Sorry, not sorry. Sunt curioasă ce părere vei avea tu despre ea 😀 Spor la citit!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.