Leapşa: Summer in a bag of books

       
          Este prima oară când primesc o leapşă de la cineva şi sunt foarte încântată. Pentru asta îi mulţumesc Ghandei! Ce trebuie făcut? Se aleg 10 cărţi pentru fiecare item al acestul tag. Există şi câteva regului:

  1. Selectaţi în tag cărţi citite recent (în ultimii 1-2 ani)
  2. Încorporaţi în postare imaginea tag-ului
  3. Daţi tag-ul mai departe
          Sounds fun, right?
     1. Drumul către mare: o carte pe care ai aşteptat de mult să o citeşti.
        „Oraşul oaselor” de Cassandra Clare este o carte pe care voiam de mult timp să o citesc, o tot vedeam prim magazine şi prin poze. Auzisem că iese şi film şi atunci m-am ambiţionat foarte tare să o cumpăr. Şi nu am regretat pentru că am ajuns să o iubesc pe Cassandra pentru lumea minunată pe care a creat-o şi am ajuns să iubesc şi seria!
     2. Răsăritul de soare: cartea la a cărei lectură abia aşteptai să te întorci după ce te trezeai dimineaţa.
       Pentru acest item am ales cartea „Trezita in zori de zi” de C.C. Hunter, volumul al doilea din seria „Shadow Falls”. Ţin minte că terminasem primul volum şi când a apărut volumul acesta nu mai puteam să las cartea din mâni, eram şi cu liceul şi nu aveam mereu timp să citesc aşa că abia aşteptam să vină a doua zi să mai citesc din ea.
     3. Apus de soare: o carte pe care ai stat să o citeşti noaptea. 
       Cred că la toate volumele din „Jocurile foamei” de Suzanne Collins am stat să le citesc noaptea pentru că eram în liceu şi efectiv nu aveam când să citesc decât în timpul nopţii şi în weekend-uri.

     4. Perla din scoică: o carte de la care nu aveai mari aşteptări, dar pe care ai considerat-o excepţională după ce ai terminat-o.
       „Bloodlines” de Richelle Mead clar se încadrează la această categorie. Nu aveam vreo aşteptare de la această serie din moment ce am citit „Academia vampirilor” care mi-a plăcut foarte mult şi consideram că prima serie este cea mai bună şi că un spin-off s-ar putea sa fie prea forţat. Dar nu a fost deloc aşa, îmi place foarte mult seria, aştept să pun mânuţele pe „Silver Shadows”!!

     5. Arsură de soare: o carte care te-a enervat rău, cu care ai avut o experienţă neplăcută.
       Clar „Cincizeci de umbre ale lui Grey” de E.L. James. Nu mai vreau să îmi explic alegerea puteţi doar citi această postare pentru a vă lămuri.

     6. Valurile mării: o carte care a fost multă vreme pe val şi care ţi-a plăcut şi ţie.
       „Sub aceeaşi stea”  de John Green. S-a ridicat la aşteptările mele, mi-a plăcut foarte mult. Ţin minte că nu am putut face o recenzie decât abia după o lună..

     7. Caniculă: o carte care ţi-a dat bătăi de cap, pe care ai citit-o greu.
       Cu părere de rău spun „Răpirea” („Cele nouă vieţi ale lui Chloe King” #2) de Celia Thomson. Mi-a plăcut prima carte şi mi-a plăcut mult şi singurul sezon al serialului (care îmi pare foarte rău că s-a înceiat şi mai ales cum s-a încheiat) dar al doilea volum m-a cam plictisit puţin, m-am chinuit să îl termin şi din cauza asta tot ezit să iau şi al treilea volum.

     8. Briza mării: o carte simplă, pe care o consideri lectura ideală pentru vacanţă.
       Prima carte de acest fel care îmi vine în minte este „Iubitul virtual” de Kate Brian. Mi-a plăcut foarte mult cartea asta cand am citit-o şi este o lectură foarte usoară numai bună pentru vară!

     9. Bronz: o carte care a lăsat o amprentă asupra ta.
       În ultimii 2 ani nu a existat o carte care să îmi lase o amprentă în afară de TFIOS care a fost deja menţionată. Dar pot spune că seria „Twilight” de Stephenie Meyer şi-a lăsat o imensă amprentă asupra mea prin faptul că această serie mi-a trezit „apetitul” pentru citit.

     10. Vacanţa de vară: o carte care ţi-a plăcut mult, dar apoi ai regretat că ai terminat-o aşa de repede.
       „Născută la miezul nopţii” de C.C. Hunter. Mi-a plăcut mult cartea, am luat-o chiar când a apărut la noi tradusă şi am citit-o în 3-4 zile şi după eram foarte nervoasă pentru că trebuia să aştept să apară şi al doilea volum la noi (pe atunci nu prea cumpăram cărţi în engleză, plus că nu descoperisem încă Okian şi pe Books Express erau prea scumpe).

          So, that was fun! Încurajez pe oricine vrea să facă acest tag, este foarte bine făcut şi chiar sunt curioasă să văd şi eu ce raspundeţi la aceşti itemi. 


2 gânduri despre “Leapşa: Summer in a bag of books

  1. Nici eu nu am fost impresionată de trilogia Chloe King, a fost okay primul volum, dar al doilea și al treilea nu au fost pe placul meu.
    Am completat și eu leapșa, iar la sfârșit am adăugat un concurs, check it out!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.