August Read-a-Thon TBR

          De când am postat anunţarea read-a-thon-ului şi până acum am tot stat să decid ce cărţi aş putea alege pentru obiectivele de săptămâna viitoare. Într-un final am reuşit.

     Am ales să păstrez cărţile pe care nu am apucat să le citesc săptămâna asta şi să le încorporez în TBR-ul săptămânii viitoare aşa că „Prinţul mecanic” rămâne o carte pe care voiam să o citesc de mult şi are peste 300 de pagini.

     După cum se poate observa, „Gazda” are negru pe copertă şi un mare ochi. Este o carte foarte mare tocmai de aceea o să o las la sfârşit. Măcar să ajung la ea… :))

   
     „Poveştile vraciului. Vrăjitoarele” este singura carte cu poze pe care o am. Am răsfoit multe cărţi până am ajuns la aceasta şi are câteva ilustraţii alb negru ceea ce este mai mult decât suficient!

     „Maitreyi” de Mircea Eliade rămâne clasicul meu preferat!


Un gând despre “August Read-a-Thon TBR

  1. Big like pentru trei din cărțile de mai sus, că doar pe acelela le-am citit 😀 Maitreyi am citit-o deja de două ori, pentru școală. Gazda e superbă, deși e mare, are niște descrieri foarte frumoase, și te rog să fii atentă la traducere. Este realizată de Shauki și mie mi s-a părut superbă, melodioasă 🙂 Prințul mecanic e foarte mișto. Mult mai mișto decât seria Instrumente mortale 🙂 Spor la citit!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.