Read-a-thon TBR

          Finally! Mâine începe mult aşteptatul read-a-thon! Aici este postarea în care vorbesc despre acest eveniment, ce presupune, care sunt regulile şi cine îl organizează. Am promis că o să încerc să fac un update în fiecare zi să vedeţi cum mă descurc şi eu la rândul meu să văd cum vă descurcaţi şi voi. Este prima oară când particip la un read-a-thon şi sunt foarte încântată!
          M-am gândit să vă arăt cârţile pe care le-am ales pentru această săptămână. Sper să ţin pasul şi să termin fiecare carte, chiar dacă nu sunt o cititoare foarte rapidă, poate că până acum am avut nevoie de un impuls de acest gen. Aşadar, să vă arăt cărţile!

          Ia uitaţi ce frumuşele sunt! Deci…
  • „Prinţul mecanic” de Cassandra Clare este o carte pe care voiam de mult să o citesc, dar mereu o dădeam la o parte şi citeam altceva şi are peste 400 de pagini. JACKPOT!
  • „Maitreyi” de Mircea Eliade este clasicul ales de mine.
  • „Carrie” de Stephen King este cea mai scurtă carte pe care o am. Nu ştiu despre voi, dar eu nu am nici măcar o singură carte sub 200 de pagini, aşa că nu am de ales, voi trişa puţin, dar şhh, să nu spuneţi la nimeni. 😉 
          Cam asta plănuiesc eu să citesc, sper să îmi reuşească! Voi ştiţi ce veţi citi sau vă hotărâţi mâine? 

2 gânduri despre “Read-a-thon TBR

  1. Spor la citit! În afară de Carrie, le-am citit pe celealte și consider că îți vor plăcea 🙂 Hai că poți! Dar totuși sfat: Nu citi doar pentru că trebuie să fii în rând cu ceilalți participanți la read a thon. E păcat să strici lectura, grăbindu-te să termini cartea :*

    Apreciază

  2. Asta e clar! Oricum, regula principala este sa ne distram cu totii, nu neaparat care este cel mai tare:P. „Maitreyi” am citit-o in liceu si mi-a placul atat de mult incat am zis sa o mai citesc inca o data :):)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.