Slam. Din dragoste pentru Layken de Colleen Hoover

  Descriere

„Autoarea de bestselleruri Colleen Hoover ne vorbeşte despre suferinţa tulburătoare a unei familii sfâşiate de tragedie şi legăturile complicate pe care aceasta le naşte între doi îndrăgostiţi.

După moartea neaşteptată a tatălui ei, Layken, de optsprezece ani, rămâne singurul punct de sprijin atât pentru mama sa, cât şi pentru fratele ei mai mic. Aparent, ea este puternică şi plină de viaţă, dar, în sinea ei, simte cum îşi pierde speranţa pe zi ce trece.
Apariţia unui tânăr schimbă totul. Mutându-se în celălalt capăt al țării, Layken face cunoştinţă cu vecinul ei, de douăzeci şi unu de ani, care are o pasiune uimitoare pentru poezia slam. În doar câteva zile, între ei se înfiripă sentimente puternice şi, în sufletul lui Layken, speranța prinde un nou contur.
Dar, după o primă întâlnire plină de trăiri intense, soarta îi loveşte în plin, când o dezvăluire şocantă pune capăt noii lor relaţii. Interacţiunile zilnice devin insuportabile, în timp ce ei se străduiesc să găsească un echilibru între sentimentele ce îi unesc şi secretele ce îi despart.”
          Mai ţineţi minte că acum câteva zile am dat share pe facebook unei poze de pe pagina editurii Epica în care vă spuneam că vă puteţi alege coperta preferate pentru cartea „Slam. Din dragoste pentru Layken” scrisă de Colleen Hoover care a mai scris şi „Hopless. Fără speranţă” apărută tot la Epica? Ei bine, coperta a fost aleasă, este cea pe care am votat-o şi eu. 
          Cartea apare din data de 18 iunie în librării, dar până atunci o puteţi precomanda şi aveţi o reducere de 20%, cartea costând doar 24,26 lei. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.