Book Haul 1.2

          Dacă tot mi-am propus ca în vacanţa aceasta de vară să nu cumpăr mai mult de 3 cărţi pe lună, pentru a putea să mai elimin din cărţile necitite din bibliotecă, ce mi-am zis: „Hai să profit cât încă mai pot!”  Şi exact asta am făcut! Până acum am găsit numai oferte bune, convenabile, pe care mi-a fost greu să le refuz. Şi ca atare, nu am făcut-o.

       
          La începutul lunii am văzut pe nemira nişte oferte foarte bune, printre care şi cele 3 volume din seria „Lorien Legacies” de Pittacus Lore. Sunt în format paperback şi fiecare cred că a costat în jur de 12 lei, dacă nu mă înşel. Am luat aceste cărţi pentru că seria mi-a fost recomandată de mai multe persoane şi am zis că nu ar strica dacă le citesc şi eu. Se află şi pe lista mea de cărţi de citit în această vară.

 

     Pentru „Delirium” de Lauren Oliver am făcut chiar o precomandă. A apărut luna aceasta la editura nemira şi am avut reducere 20%. Voiam să încep de mult trilogia pentru că am o prietenă care a citit cărţile în aproximativ o săptămână şi mi-a spus că TREBUIE să le citesc şi eu. Vor apărea şi celelalte două volume în curând. Am ales să le iau în română, în primul rând pentru că sunt puţin mai ieftine decât cele în engleză şi în plus, să nu mă pripesc, să iau toate cărţile şi după să rămână necitite. Dacă nu o să mă prindă primul volum pur şi simplu nu o să le cumpăr şi pe restul când vor apărea. Asta nu se întâmpla dacă le luam în engleză pentru că ştiu că le-aş fi luat pe toate 3.

          Pare că am cheltuit cam mulţi bani pe ele nu? Ei bine, nu este aşa! Am dat 40 de lei pe toate 5. Cum? Am găsit o fată pe un grup de pe facebook care anunţa că vinde mai multe cărţi, printre care şi acestea, la doar 10 lei! Şi am dat doar 40 de lei pentru că una din cărţi avea nişte însemnări cu creionul şi cea care le vindea mi-a spus că o dă gratis.
          Voiam de mult să iau cărţile din seria „Maximum ride” dar parcă nu mă încumetam să plătesc un preţ prea mare pentru ele aşa că atunci când am văzut anunţul am zis că dacă nu le iau acum nu o să le mai iau deloc. Valabil şi pentru „Hex sau puterea farmecelor”, am citit primul volum, mi-a plăcut, aşa că îl voiam şi pe al doilea.                                                                                   

     Am primut această carte de la o colegă de facultate care m-a întrebat dacă o am sau dacă am citit-o. I-am zis că o am în română şi că am şi citit-o şi i-am sugerat să intre pe un grup de cărţi şi să dea anunţ că o vinde. Drăguţa de ea mi-a spus că vrea să mi-o dea mie să fac ce vreau cu ea. Următoarele ei cuvinte mi-au ajuns la inimă:

„Contribui cu drag la pasiunea ta pentru cărţi. Eşti printre puţinele persoane pe care le ştiu care investesc atât de mult timp în citit şi nu în ultimul rând baniiiiiiiii. Felicitări!”
     Cu această ocazie, dacă citeşti această postare, îţi mulţumesc din nou!! 
     
     Şi ultima, dar clar nu cea din urmă, este cartea „Ultimul avanpost” de Lavinia Călina. Am primut cartea de la ea pentru a-i face o recenzie şi trebuie să spun că este pentru prima dată când primesc o oportunitate de acest fel. Mai am mai puţin de jumătate din ea şi cu siguranţă, dacă nu eram în perioada asta a examenelor era terminată în 2 zile pentru că are cam tot ce mi-aş dori de la o carte. Nu mai vorbesc despre ea pentru că o să am destul timp să pălăvrăgesc în recenzia care va apărea pe blog cel târziu săptămâna viitoare.
          Cam atât am achiziţionat până acum, sper că nu vor mai apărea ispite în viitorul apropiat. Trebuie să îmi mai ajungă o carte saptamana viitoare dar nu o să mai fac o postare separată, o să v-o arăt direct pe pagina de facebook. În încheiere vă las poza de grup. Bine aţi venit, cărticelelor, în noua voastră casă! Un gând despre “Book Haul 1.2

  1. Super Super Superrr !! Sunt asa geloasa pe tine ca ai toata seria Lorien Legacies :)) . Eu am doar primul volum in biblioteca, al2lea l-am citit pe telefon…si al3lea nu l-am citit,dar cu toate astea vreau sa le cumpar si pe ultimele doua ! Defapt..nu sunt ultimele..mai sunt in engleza care nu sunt traduse :-< . Oh..asa multe carti :)) ❤ Vreau si eu 😦 Trebuie sa ajunga maicamea din Austria..sta vreo saptamana...dupa ce pleaca o sa "dau iama" in librarii. Am citit "Ultimul Avanpost" si mi-a placut foarte mult ❤ am avut ocazia sa o cunosc pe Lavinia si pot sa spun ca este o persoana foarte draguta,de treaba,sincera si scrie foarte fain. Astept recenziile tale la Lorien Legacies :3 , sper sa-ti placa la fel de mult cum mi-a placut si mie.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.