Top 5 Wednesday! 2.1

          Este miercuri şi eu am avut o zi minunată. Aşa că hai să termin într-o notă şi mai bună cu un T5W! Săptămâna aceasta vorbim despre top 5 cărţi pe care te-ai chinuit să le termini. A trebuit să stau să mă gândesc bine pentru tema aceasta pentru că nu am avut multe cărţi pe care le-am terminat cu greu…Am reuşit până la urmă să găsesc 5.

   Locul 5
     „Îngerul mecanic” – Cassandra Clare. Oricât de mult îmi plac mie creaţiile Cassandrei Clare, trebuie să recunosc că mi-a luat ceva timp să citesc această carte. Cred că a fost din cauza faptului că tocmai terminasem primele 3 volume din „Instrumente mortale” şi voiam neapărat să citesc şi restul cărţilor scrise de ea dar nu mi-am dat seama că apăruse puţină monotonie. Aceeaşi lume, aceleaşi reguli şi chestii de genul acesta.

  Locul 4
     „Răpirea” (Cele nouă vieţi ale lui Chloe King #2) – Liz Braswell. Mi-a plăcut mai mult primul volum, acesta mi s-a părut mult mai slab, nu mai ştiu exact de ce pentru că am citit-o chiar când a apărut, deci acum 3 ani. Da, m-am cam chinuit puţin cu ea.

  Locul 3
     „Blestemul din Swoon” – Nina Malkin. O carte care m-a cam plictisit. Cred că din cauza asta m-am chinuit să o termin. Ştiu că există şi volumul 2 care incă nu a apărut la noi şi cred că dacă o să apară o să îl iau din curiozitate, să văd dacă este tot aşa de plictisitor că primul volum.

  Locul 2
     „Mai las-o moale cu fantomele” – Megan Crewe. Şi cu aceasta m-am chinuit destul de mult pentru simplul fapt că nu prea avea acţiune faină. A fost cam plictisitoare.  

  Locul 1
     „Jurnalele vampirilor” – L.J. Smith. M-am chinuit extraordinar de mult cu aceste cărţi! Voiam să le citesc pentru că îmi place serialul, dar pe lângă faptul că nu prea are nimic în comun cu acesta, în afara numelor, mai sunt şi nişte volume foarte foarte slabe…Nu mi-au plăcut!

          Acesta a fost topul de săptămâna aceasta. Primele 3 locuri le puteţi găsi, „surprinzător”, şi în postarea în care vorbesc despre câteva cărţi pe care le-am citit dar nu mi-au stârnit prea tare interesul, dorindu-mi să le termin mai repede pentru a citi ceva mai bun.
 

Publicat în T5W

Un gând despre “Top 5 Wednesday! 2.1

  1. Eu am avut probleme cu „Enders-Lissa Price” (mi-a placut mai mult primul volum) , „Doar cei tineri spioneaza de tineri-Ally Carter” (Fetele Gallagher) … si acu am probleme cu „Craniul de cristal-Manda Scott” .. pur si simplu nu pot sa continui…nu stiu de ce… m-am apucat in schimb de primul volum din Vampirii Din Morganville , l-am mai citit inainte dar nu am continuat seria si am cam uitat ce se intampla,asa ca am reluat-o.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.