"Intimidare" de Penelope Douglas în curând la Epica

Descriere

      Numele meu este Tate. Totuși, el nu îmi spune așa. Nici măcar nu i-ar trece prin cap să mi se adreseze atât de familiar, asta în cazul în care mi s-ar adresa cât de cât. Nu, abia dacă îmi vorbește.
      Dar nici nu mă lasă în pace.
      Cândva, am fost cei mai buni prieteni, după care a început să se lege de mine și a decis că scopul lui este să îmi ruineze viața. Am fost umilită, exclusă și bârfită în toți anii de liceu. Cu cât trecea timpul, cu atât mai chinuitoare deveneau farsele și zvonurile puse la cale de el, și deja mi se făcuse lehamite să mă tot feresc din calea lui. Am plecat chiar în Franța pentru un an de zile, ca să îl evit.
      Doar că, acum, m-am săturat să mă mai ascund și nici de-a naibii nu îl voi lăsa să-mi distrugă ultimul an de liceu. Poate că el nu s-a schimbat, dar eu am făcut-o. Este timpul să ripostez.
      Nu mai am de gând să-l las să-și bată joc de mine.

          Din 15 iunie veţi putea să citiţi această poveste care ne este oferită de editura Epica. Cu siguranţă îmi voi lua şi eu această carte. Mă atrage foarte mult problema abordată, mi se pare că este ceva de care ar trebui să se discute mai mult şi să se facă diferite campanii. Aşa cum se pot face campanii cu „Adoptaţi aceşti căţeluşi adorabili cu lacrimi în ochişori” se pot face şi unele cu mesajul „NU încurajaţi intimidarea!”. Ştiu cum se poate simţi o persoană intimidată şi credeţi-mă, it’s NOT fun.
          Ok, îmi dau seama că este o prezentare cam subiectivă, dar over all, cred că o să fie o carte foarte bună. În acest moment puteţi face precomandă pe site-ul editurii, aveţi şi o reducere drăguţă, astfel încât veţi plăti 28,69 de lei.
          


3 gânduri despre “"Intimidare" de Penelope Douglas în curând la Epica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.