Top 5 Wednesday! 1.8

          Hello! Este iar miercuri şi avem încă un episod din T5W! Săptămâna asta este dedicată cărţilor supraevaluate. Ce înseamnă asta? Înseamnă că foarte multe persoane ridică în slăvi o anumită carte şi tu spui că trebuie să fie bună dacă este aşa de apreciată, dar când o citeşti te lasă rece. Trebuie să recunosc că mi-a fost destul de greu să fac topul ăsta pentru că mai toate cărţile care au fost foarte apreciate mi-au plăcut şi mie, dar am scos-o la capăt până la urmă.

   Locul 5
       Divergent – Veronica Roth. Nu spun că nu mi-a plăcut această carte pentru că aş minţi. Mi-a plăcut foarte mult, doar că nu lafel de mult precum majoritatea celor care au citit-o. Am mai spus-o şi o sa o mai spun, a doua carte mi-a plăcut mai mult!

   Locul 4 
       Revolta – Suzanne Collins. Cred că a fost volumul cu care am avut cele mai mari probleme din seria „Jocurile foamei”. L-am citit cred ca acum 2 ani dar ţin minte că mai strâmbam din nas din când în când în timp ce citeam.

   Locul 3
       Morţi până la apus – Charlaine Harris. Nu ştiu cât de supraevaluată este seria „Vampirii Sudului” dar mie nu mi-a plăcut primul volum. Am şi restul seriei dar nu cred că o voi continua prea curând.

   Locul 2
       Harry Potter – J.K. Rowling. Seria asta mi se pare foarte supreaevaluată. Înţeleg că este unica şi minunata serie „Harry Potter” a minunatei şi nemaipomenitei J.K. Rowling, nu spun nu pentru că mi-a plăcut şi mie primul volum (singurul pe care l-am citit pentru că nu am restul cărţilor), dar consider că sunt şi alte serii care merită citite şi care nu sunt aşa de cunoscute.

   Locul 1
       Cincizeci de umbre ale lui Grey – E.L. James. De departe şi detaşat primul loc îl primeşte această carte. Vreţi motive? Citiţi postarea special făcută pentru această „minunată” carte chiar aici .

Publicat în T5W

3 gânduri despre “Top 5 Wednesday! 1.8

  1. Mda..aproape toate persoanele pe care le-am intrebat despre Grey , au zis ca e suuuper faina, ca e bestiala…ca etc :)) . Whaaat? E ok … dar nu bestiala ! Mie mi-a ajuns dupa primul volum =)) , restul o sa le citesc .. cam peste vreo 2 ani cred :)))) . Celelalte nu le-am citit, dar sper sa imi placa 🙂 , nu prea ma las infulentata dupa parerile altora, fiindca toti avem gusturi diferite .. Seria care am mai citit-o si a fost „ridicata in slavi” de mai multe persoane a fost : „Never Cry Werewolf ” de Heather Davis .. nu a fost cine stie ce, o lectura usoara..cu putina actiune ,nu prea interesanta…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.