Book Haul 1.1

     Am comis-o din nou! Dacă urmăriţi pagina de facebook a blogului, atunci poate că ştiţi că astăzi mi-au mai venit alte 2 colete cu 5 cărţi în total care şi-au făcut frumuşel loc în biblioteca mea care devine din ce în ce mai frumoasă.
     Păi ce să fac şi eu acum, om nevinovat, când văd atâtea oportunităţi de a cumpăra cărticele noi şi frumoase la preţuri foarte foarte mici.
     Să înceapă parada!

          Primele 3 cărţi din primul colet sunt cele trei volume din seria „Jocul minciunii” de Sara Shepard. Voiam să îmi iau aceste cărţi de foarte mult timp, de când mă uitam la serial. Când am văzut că s-a anulat tocmai în momentul în care povestea devenea tot mai interesantă am zis că nu pot să stau aşa, trebuie să aflu ce se întâmplă mai departe. Şi când eram într-o vizită pe libris am văzut ce reduceri aveau şi am găsit primele 2 volume la pachet redus şi al 3-lea la un preţ foarte bun aşa încât am dat pe toate volumele 50 de lei (mai puţin dacă nu luăm în considerare taxa de transport). Şi acum sunt foarte fericită că le am şi abea sştept să le citesc.

         

          Următoarele 2 cărţi au venit cu al doilea colet şi au fost luate în urma unui impuls. Eram frumos pe facebook şi am văzut o poză postată de cei de la libris unde spuneau că au reduceri de 51% la majoritatea titlurilor şi că au transport gratuit în zilele de 13 şi 14 mai. Am intrat spunându-mi că tot nu am bani dar măcar să văd şi eu la ce au reduceri. Intru şi prima carte din listă era „Urzeala tronurilor” de George R.R. Martin, primul volum (împărţit în alte 2 volume) din „Un cântec de gheaţă şi foc”, la doar 25 de lei. 25 DE LEI! Cum să rezist? M-am dus la tatăl meu, l-am rugat să îmi dea bănuţi şi asta a fost. Voiam, tot aşa, de foarte mult timp să citesc seria pentru că nu voiam să mă uit la serial până nu citesc cărţile. Acum nu mai am scuze, trebuie să mă apuc de citit şi să mă uit şi eu în sfârşit la serial.
          În final vă las o poză de grup cu noii membri din familie. Kisses !


6 gânduri despre “Book Haul 1.1

  1. Ce faaain, cate ai in bilbiotecaa…vreau si eu 😦 . Zilele astea am vazut la Libris volumul „Lupta Celor Noua” la 13 lei … am facut cu nervii, eu mai avand 3 lei in portofel , clar nu am luat-o … 😦 acum s-a marit pretul la 17 lei. Off, abia astept sa-mi trimita maicamea bani. Primul lucru pe care o sa-l fac este sa intru pe Libris :))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.