Top 5 Wednesday! 1.7

          După o pauză de o săptămână am revenit cu topul meu favorit! Săptâmâna asta vorbim despre Top 5 cărţi pe care le-ai devorat. În general citesc o carte cam într-o săptămână poate două, ţinând cont că sunt la facultate şi citesc mai mult seara şi când mai pot prim masini, metrou, pe stradă etc. Am făcut topul şi cu ajutorul update-urilor mele de pe goodreads ca să văd exact cât timp mi-a luat să citesc o carte şi din de mi-am mai amintit eu că am citit înainte să am cont pe goodreads.

   Locul 5
     Insurgent – Veronica Roth. Am terminat acest volum în o săptămână şi trebuie să recunosc că mi-a plăcut mai mult decât „Divergent” şi aştept cu nerăbdare să citesc şi sfârşitul acestei poveşti. Aveţi recenzia cărţii aici.

   Locul 4
     The Golden Lily – Richelle Mead. M-a mirat când am văzut că am terminat volumul acesta în doar 5 zile, aveam impresia că mi-a luat mai mult. Dar având în vedere că trecuse ceva timp de când citisem primul volum, „Bloodlines” (recenzia aici), probabil că îmi fusese atât de dor de Adrian încât asta a grăbit procesul de cititre. Recenzia cărţii se află aici.

   Locul 3
     Forţele răului absolut – Kelley Armstrong. Printre primele mele serii citite. Am citit seria când a apărut la BRAVO şi ţin minte că mi-a plăcut aşa de mult primul volum încât l-am terminat în 5-6 zile şi după eram nevoită aştept încă o săptămână ca să apară urmatorul. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu celelalte volume.

   Locul 2
      Trezită în zori de zi – C. C. Hunter. Face parte din seria „Shadow Falls”, serie pe care ştiţi că o iubesc. Am început să citesc acest volum chiar în ziua în care a apărut la noi pentru că îl pre-comandasem şi cred ca am citit-o în 4-5 zile. Mi-a plăcut foarte mult. Din păcate nu am o recenzie pentru această carte pentru că am citit-o în 2012 şi pe atunci nu aveam blogul dar o recomand tuturor este o serie foarte bună.

   Locul 1
     Sub aceeaşi stea – John Green. Cartea asta am terminat-o în 2 zile! N-am mai citit în viaţa mea o carte aşa de repede, semn că aceasta m-a captivat din prima. Dacă până acum nu ai citit măcar o carte de John Green, ce mai aştepţi?!! Recomand să începeţi cu „Sub aceeaşi stea” pentru că este foarte bună şi pentru că o să vedem personajele luând viaţă începând cu 13 iunie, aşa că mai bine vă grăbiţi. Recenzia pentru această carte este aici.

          Acesta a fost topul de săptămâna aceasta. Nu uitaţi că este în derulare un concurs aniversar pe  blog şi pe facebook. Mai aveţi timp de înscriere până pe 7 iunie dar ştiţi cum se zice, nu lăsa pe mâine ce poţi face azi!
Publicat în T5W

3 gânduri despre “Top 5 Wednesday! 1.7

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.