Recomandarea săptămânii! 1.3

          Mă gândeam acum câteva zile că nu am mai făcut de mult o recomandare şi chiar mă întrebam ce aş mai putea să vă recomand. Ei bine, astăzi am găsit răspunsul!
          De când cei de la Elefant au făcut colaborare cu Librăria Litera să aducă acolo comenzile pentru a fi ridicate de clienţi (cei care aleg metoda de transport „ridicarea de la sediu”) am început să optez pentru această variantă deoarece am acces rapid la metrou, stând foarte aproape de staţie, plus că este oarecum în drum când mă întorc de la facultate, deci nu ar fii mare deranj.
          Astăzi m-am dus să ridic o comandă de la librărie şi fiind chiar pe bulevard, pe lângă mai sunt şi alte magazine, librării şi alte chestii. Ei bine, la 500 m de Litera este amplasată Librăria Albastră a.k.a. librăria celor de la Corint. Iar această librărie se află chiar în drumul pe care îl am de parcurs înapoi către staţia de metrou. Şi având în vedere circumstanţele, se putea să trec eu nepăsătoare pe lângă această minunăţie? Bineînţeles că nu!
          Librăria este puţin micuţă ce-i drept dar este foarte drăguţă plus că are cam toate cărţile care sunt pe placul meu. Vânzătoarea este foarte drăguţă şi m-a văzut că sunt foarte entuziasmată după felul în care mă uitam la toate cărţile şi cum le luam pe fiecare în mână şi îi explicam prietenei mele despre ce este vorba în fiecare. Am întrat în vorbă cu aceasta şi i-am spus cât de fericită sunt că s-au deschis aceste 2 librării şi i-am zis că presimt că ne vom vedea mai des.
          Trebuie să ştiţi că dacă achiziţionaţi orice carte din librărie aveţi posibilitatea de a vă alege o carte dintr-un coş. Acum nu vă îmaginaţi că sunt cine ştie ce cărţi în coşul acela. În mare parte sunt cărţi de la BRAVO care nu s-au vândut sau alte cărţi cu un subiect neinteresant pentru noi, cititorii de YA/fantasy. Totuşi, dacă, să zicem ai ratat un volum dintr-o serie la revistă, coşul ăsta s-ar putea să îţi fie de folos.
          Preţurile sunt foarte bune. Sunt multe cărţi la reducere. Eu nu am putut pleca cu mâna goală de acolo pentru că am găsit o carte la doar 5 lei care este imensă şi ca dimensiuni şi ca număr de pagini şi se pare că face parte dintr-o serie. Şi mi-am mai luat şi o carte din coşul de care vă vorbeam. Deci practic, am dat 2,5 lei pe o carte. Ce poate fii mai frumos?
          Vă recomand să treceţi pe la librărie. Dacă eşti din Bucureşti ăsta este un must do iar dacă locuieşti în alt oraş, cu prima ocazie când ajungi în Bucureşti să treci pe la librărie. That’s an order! (Acum nu ştiu dacă există librăria aceasta şi în alte oraşe)
          Vă pup şi sper că v-am convins să treceţi pe la Librăria Albastră.


2 gânduri despre “Recomandarea săptămânii! 1.3

  1. M-ai facut sa imi para rau ca nu stau in Bucuresti 😦 :))) . Dupa liceu o sa merg la CJ .. imposibil sa nu fie si acolo chestii de genu! :)) ❤ La mine in oras am doar o librarie..si carti aiurea, cele YA/Fantasy sunt fooooarte scumpe,fara reduceri .. 😦

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.