Top 5 Wednesday! 1.4

          Mercuri = T5W!! Săptămâna asta vorbim despre top 5 serii pe care le-ai citit şi care ţi-au plăcut. Anul trecut în iulie am mai făcut un astfel de top care se numea Top 3 – Serii preferate. De atunci, observ că s-au mai schimbat câte ceva. Hai să vedem ce!

     Locul 5
       „Twilight” – Stephenie Meyer. Clar! Prima serie citită care m-a introdus în această lume a cărţilor şi ştiţi cum e, prima dragoste nu se uită niciodată!

     Locul 4
       „Shadow Falls” – C.C. Hunter. Am citit doar primele 2 volume pentru că doar atâtea au apărut la noi, la editura Leda. Este o serie foarte bună, am început să citesc volumul 3 pe net dar m-am oprit pentru că îmi obosesc foarte tare ochii când citesc la calculator şi plănuiesc să îmi cumpăr restul cărţilor în engleză, dar din cât am citit până acum, îmi place încotro se îndreaptă povestea.

     Locul 3
       „Divergent” – Veronica Roth. Recent am început să citesc cărţi distopice şi când am auzit că se va face filmul „Divergent” am hotărât să citesc această serie. Trebuie să recunosc că nu am avut mari aşteptări de la ea dar m-a surprins într-un mod plăcut şi abea aştept să apară şi ultimul volum la noi ca să îl citesc.

     Locul 2
       „Jocurile foamei” – Suzanne Collins. Este una dintre cele mai bune serii pe care le-am citit vreodată. Volumele devin din ce în ce mai bune şi personajele cresc şi se dezvoltă foarte mult pe parcursul poveştii. Da! Merită!

     Locul 1
       „Academia vampirilor” – Richelle Mead. Se pare că aurul rămâne tot la această serie. Efectiv nu pot să spun nimic de rău despre ea. Mi-a plăcut extrem de mult. Am râs şi am plăns odată cu personajele cărţilor şi chiar mi-aş dori să se continue povestea şi pe marele ecran.

          Asta a fost prieteni, ne revedem miercurea viitoare cu un nou top! Have fun!

   

Publicat în T5W

5 gânduri despre “Top 5 Wednesday! 1.4

  1. În afară de Shadow falls, am citit toate seriile menționate în topul tău. Știu cum e cu prima dragoste 🙂 Știu că Twilight are fani și hateri, dar mie mi-a plăcut. Adică și mi-a plăcut, și nu mi-a plăcut. Pe secvențe :))

    Apreciază

  2. Dintre toate astea,am citit doar Academia Vampirilor . *Rusineeee* 😦 . Vad ca tot sunt laudate celelalte serii, asa ca am sa le citesc. :)) Un singur lucru nu inteleg, ce are toata lumea cu Twillight? Nu am citit seria, dar urmeaza, doarme frumos in biblioteca. Filmele nu mi-au placut toate. Cel mai mult mi-a placut Eclipsa si ultima parte din Breaking Dawn (care mi s-a parut WOOOOW). :))

    Apreciază

  3. Nu stiu ce are lumea cu „Twilight”, am intalnit persoane care cand au auzit ca am citit seria si ca mi-a placut foarte mult si ca am vazut si toate filmele m-au luat cu chestii de genul „Cum? Porcaria aia! Auzi tu vampir care straluceste!” si mai adaugau si un ras prostesc cand spuneau asta 😛

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.