Experienţa mea cu "Cincizeci de umbre ale lui Grey" !

     Aceasta nu este o recenzie! Pentru a scrie una este nevoie să şi citesc cartea respectivă, ceea ce eu nu am reuşit. Probabil că dacă eşti fan(ă) înfocat(ă) a acestei cărţi ar fi mai bine să nu citeşti această postare pentru că nu voi spune nici măcar un cuvânt de bine despre ea şi nu vreau să fiu înjurată :D.

     Ok, am dat acestei cărţi o a doua şansă, pentru că am început să o citesc în noiembrie 2013 şi pe la pagina 200 am lăsat-o baltă. Acum mi-am zis: „Măi oare de ce am încetat eu să mai citesc cartea asta, hai să continui să văd care este treaba cu ea.”. Zis şi făcut! Săptamâna trecută am luat-o de unde o lăsasem şi când am ajuns pe la jumătate mi-am adus aminte de ce nu mi-a plăcut absolut deloc şi de ce am lăsat-o din mâini. Mi-am adus aminte că mă făcea să mă simt aşa incomod şi ce tare mă enerva personajul principal, Anastasia Steel.
     Ana se presupune că are -cât?-22 de ani şi se poartă ca o adolescentă jalnică. Numai caracterul ei mă face să o strâng de gât, dacă s-ar putea. Nu concep cum o femeie se poate înjosi în aşa hal. 
   
     Nu mi-a plăcut scrisul. Toate repetările cu „muşcatul buzei” mi s-au părut foarte enervante. Şi care este treaba cu „zeiţa ei interioară” ??!!! Şi vocabularul pe care „autoarea” l-a folosit mi se pare foarte neadecvat. Sunt conştientă că este o carte +18, dar totuşi, nu ştiu, nu mi s-a părut în regulă şi nu m-am simţit bine să citesc tot ce am fost nevoită să citesc.
     Grey nu mi se pare absolut deloc atrăgător şi minunat şi nemaipomenit cum îl numesc mai multe cititoare în comentariile de pe diferitele reţele de socializare. Mi se pare un psihopat care trebuie tratat de urgenţă.
     Poate că aş fi continuat să citesc cartea şi eventual să o şi termin dacă vedeam că ajunge undeva!! Efectiv nu vedeam unde se va duce povestea, în condiţiile în care eram la jumătatea cărţii. Din 5 în 5 pagini urma o scenă de sex! Minunat! 
     Nu mai am ce să zic, pur şi simplu nu a fost my cup of tea şi chiar regret că am dat banii pe ea! Nu pot să înţeleg cum această carte are încasări mai mari decât „Harry Potter”…refuz să cred aşa ceva! Punct!!
     Mai jos vă las 2 filmuleţe facute de 2 fete care au citit cartea şi care îşi spun şi ele părerea, ca să vedeţi că nu am fost singura care am simţit că mi-am pierdut timpul citind „Fifty Shades of Shit” !


2 gânduri despre “Experienţa mea cu "Cincizeci de umbre ale lui Grey" !

  1. Nu sunt fana serie,dar nici nu pot sa spun ca mi-a displacut asa mult, e ceva intre… Nu m-a enervat deloc recenzia ta, ba dimpotriva am ras :)) . Eu am citt cartea in format pdf (pe telefon) , si sincer abia asteptam sa termin primul volum,pt ca nu mai suportam ca din 5 in 5 minute sa si-o traga aia :)). Intr-adevar, unele momente au fost mai normale,si chiar m-au excitat si pe mine :)) , dar celelalte cand era vorba de legat de pat,si de biciuit..sau sa-i puna calus in gura, WTF?! Se comporta cu ea ca un animal, Mie mi-a placut Grey,cum l-a descris autorarea,ce nu mi-a placut la el a fost obsesia asta pt sex violent. Ea, mda, cu toate ca are 22 de ani se comporta ca o copila, adica serios,cum sa te intimideze asa un barbat? Da ce naiba are in plus? :))) E doar un barbat. M-au amuzat unele faze, mai ales cand s-a dus prima data la el in birou si s-a impedicat si a cazut peste biroul lui (parca) :))) Ce mi-a mai placut, a fost faptul ca el cu toate ca ii placea sexul ala ciudat.. tot a facut dragoste cu ea prima data, si ea l-a convins sa faca de mai multe ori sex vanilla, deci si femeile au o putere de convingere la fel de mare ca si barbatii. Cu toate ca am 17 ani am citit cartea. Cred ca am sa revin la volumul doi, dar nu prea curand… 🙂 .

    Apreciază

  2. Da, si eu cand am citit scena primei lor nopti de dragoste mi-am zis „ei bine, pana la urma inima lui nu e in totalitate de gheata”. Dar nimic mai mult, raman la parerea mea, dar o respect pe a celorlalti :))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.