Top 5 Wednesday! 1.2

     Este miercuri iar pentru săptămâna asta facem top 5 cărţi triste. Ei bine, eu nu pot să spun că am citit cine ştie ce cărţi triste dar voi încerca să găsesc nişte cărţi prin bibliotecă şi le voi spune pe cele care ori m-au făcut să plăng, primind locuri mai bune în top, ori mi s-au părut doar triste, dar nu m-au adus până la lacrimi.
   *Notă: Dacă nu aţi citit cărţile pe care le am eu în top, mai bine nu citiţi şi motivul pentru care le-am ales pentru că există spoilere! 

   Locul 5
     „Oraşul Oaselor”-Cassandra Clare. Mi s-a părut foarte trist finalul cu Clary şi Jace care purtau sentimente unul faţă de celălalte dar nu puteau să şi le exprime din cauza faptului că Valentine le spusese că sunt fraţi.

   Locul 4
     „Harry Potter şi piatra filozofală”-J. K. Rowling. De fiecare dată când Draco îşi bătea joc de Harry pentru că nu avea părinţi îmi lăsa aşa un gol în stomac, ca să nu mai vorbesc de momentul în care se uită în oglinda lui Erised şi îşi vede familia.

   Locul 3
     „Iniţierea” şi „Atingerea umbrei”-Richelle Mead. Nu am ştiut pe care să o aleg aşa că am decis să merg cu amândouă. Ambele volume m-au făcut să plâng la un moment dat. În volumul 2 am plâns la sfârşit pentru ce i s-a întâmplat lui Mason şi în volumul 3 pentru ce i s-a întâmplat lui Dimitri.

   Locul 2
     „Jocurile foamei” şi „Sfidarea”- Suzanne Collins. Din nou, nu m-am putut decide pe care dintre cele 2 să le pun pe locul 2. Şi aceste cărţi m-au făcut să plâng, la prima am plâns de nu am mai putut pentru Rue şi în a doua parte am plâns la sfârşit când este Katniss salvată şi află că Peeta a fost capturat şi că Distrctul 12 nu mai exista.

   Locul 1
     „Sub aceeaşi stea”-John Green. Deja a doua oară la rând când această carte primeşte locul 1 în T5W. Chiar nu trebuie să explic de ce, pentru mine, merită primul loc!

     Asta a fost. Sunt curioasă care este topul vostru de cărţi triste.

Publicat în T5W

3 gânduri despre “Top 5 Wednesday! 1.2

  1. Le-am citit pe toate, in afara de Orasul Oaselor, unde ti-am urmat sfatul si am sarit peste explicatie :)) Iti inteleg motivele pentru care se afla pe lista. Harry Potter a fost dragoste la prima vedere. Ocupa un loc foarte special in inima mea, dar pot spune ca volumuuul 7 este preferatul meu 😀 LA fel si in cazul Jocurilor foamei. Sfidarea mi s-a parut cea mai buna din serie. Cat despre Academia Vampirilor, am fost obsedata de seria asta. Inca mai am momente de nebunie pura :)) Sub aceeasi stea nu m-a facut sa plang un ocean, dar mi-a trezit niste sentimente si nu pot decat sa fiu recunoscatoare pentru aceasta creatie ❤ Un top super!

    Apreciază

  2. Multumesc pentru cuvintele dragute! Probabil ca as fi pus un alt volum din Harry Potter daca le-as fi citit dar spre rusinea mea nu am decat vol 1 si 3, planuiesc sa imi strang niste banuti si sa le iau pe toate in format hardcover. Cat despre „Sub aceeasi stea”, cred ca in ultimele 100 de pag am plans cu suchituri :)) , trebuia sa iau mereu cate o pauza ca altfel ma lua durerea de cap!

    Apreciază

  3. Nu pot sa fac un top,deoarece singura carte la care am plans a fost „Atingerea Umbrei” pentru ca… Dimitri :))) . As vrea sa citesc „Sub aceeasi stea”, sper doar sa nu imi trebuiasca vreo 5 pachete de servetele :))) sunt o persoana rece la suprafata dar foarte sensibila in interior .. 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.