Top 5 Wednesday ! 1.2

          Săptămâna asta vorbesc despre Top 5 cărţi pe care le-aş recomanda noilor cititori . Fără alte introduceri , să începem !

     Locul 5
          „Cartea gesturilor” – Peter Collett . Recomand această carte nu doar pentru că studiez subiectul ci şi pentru că sunt de părere că toată lumea ar trebui să citescă această carte . Te învaţă să fi mai atent la cei din jurul tău şi să depistezi nişte chestii foarte tari . Plus că dacă aţi urmărit serialul „Lie to Me” , chiar ar trebui să citiţi cartea ..şi dacă nu aţi văzut serialul , uitaţi-vă şi cititi şi cartea !

     Locul 4
          „Iubitul virtual” – Kate Brian . Mi-a plăcut foarte mult cartea asta . Când am citit-o eram într-o perioadă în care citeam foarte multe cărţi fantasy şi le citeam foarte repede fără să am timp să mă bucur de ele şi mi-am zis „ok , trebuie să o iau mai uşor , să încerc şi altceva” şi atunci am dat de cartea lui K. Brian şi chiar a fost o pauză bine meritată .

     Locul 3
          „Academia vampirilor” – Richelle Mead . Cum să nu recomand eu primul volum din seria mea preferată . Deja ştiţi cât de mult îmi place aşa ca nu mai trebuie să justific de ce o recomand .

     Locul 2
          „Jocurile foamei” – Suzanne Collins . Altă carte care mi-a plăcut foarte mult . Primul volum din seria cu acelaşi nume . Este prima carte cu o lume distopică pe care am citit-o şi eram uşor sceptică dacă o să îmi placă genul ăsta de cărţi , dar aparent mi-am făcut griji degeaba . Motivul pentru care este înaintea cărţii lui Richelle Mead este pentru că sunt de părere că este o carte mult mai bună decât AV . Probabil că dacă o comparam cu alte volume din serie lucrurile ar fi stat altfel .

     Locul 1
          „Sub aceeaşi stea” – John Green . Până în momentul ăsta este cartea mea preferată din anul 2014 . Este singura carte care m-a făcut să simt tot felul de trăiri şi mi-a plăcut nespus de mult . Mai multe păreri despre carte aveţi aici .

          Acesta este topul meu . Al vostru cum arată ? Ce cărţi recomandaţi voi noilor cititori ?


Un gând despre “Top 5 Wednesday ! 1.2

 1. Locul 1: Toata seria „Academia Vampirilor” de Richelle Mead *Love Dimitri*

  Locul 2: „Eu sunt numarul patru & Puterea celor sase” de Pittacus Lore + „Lupta celor noua” (pe care eu nu am citit-o inca, dar sunt sigura ca e la fel de faina ca si primele doua volume ) *Love John*

  Locul 3: „Ultimul Avanpost” de Lavinia Calina (nu doar pentru ca imi este prietena si este o persoana super de treaba) actiunea din carte m-a facut oarecum sa imi placa istoria =)) desii eu o urasc… Este foarte interesanta, Romania in anul 2046…mai mult nu pot zice, cititi cartea ! *Love Dan*

  Locul 4: Seria „Fortele raului absolut” de Kelley Armstrong , prima serie pe care am citit-o si m-a convins sa nu ma opresc din citit 😀 *Love Derek*

  Locul 5: Seria „Fetele Gallagher” de Ally Carter , este o serie interesanta cu spioane..palpitanta,amuzanta si plina de aventuri la care nu te astepti. *Love Zach*

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.