Top 5 Wednesday ! 1.1

          A venit şi miercuri , deci –> Top 5 Wednesday!
          Săptămâna aceasta vorbim despre „best sequels” , adică cele mai bune continuări (vol. 2) ale seriilor . Să începem !

     Locul 5
          „Iniţierea” – Richelle Mead . Am ales pentru ultimul loc această carte din 2 motive . 1-este parte din seria mea preferată şi am zis că trebuie să o includ in acest top şi 2-este volumul care mi-a plăcut cel mai puţin din această serie şi acest lucru îi justifică locul în top .

     Locul 4
          „Revelaţia” – Kelley Armstrong . „Forţele răului absolut” este prima sau a 2-a serie citită de mine şi îmi aminesc cât de entuziastmată eram până când apărea următorul volum la BRAVO şi cât de mândră mă făcea că o citesc (nu ştiu de ce dar chiar asta simţeam) . Şi , de asemenea , mi-a plăcut foarte mult acest volum .

     Locul 3
          „The Golden Lily” – Richelle Mead . Mi-a plăcut foarte mult volumul . Toată acţiunea , ascensiunea personajelor , mai ales Sydney . Ce mai pot să zic , mă bucur din tot sufletul că autoarea a decis să continue cu seria „Bloodlines” .

     Locul 2 
          „Sfidarea” – Suzanne Collins . Este volumul meu preferat din trilogia „Jocurile foamei” . Mi-a plăcut acţiunea , toată cartea m-a ţinut cu sufletul la gură şi abea aşteptam să citesc ce se întâmplă mai departe . Am terminat-o foarte foarte repede şi filmul chiar s-a ridicat la nivelul cărţii . Cea mai bună adaptare a unei cărţi , dacă mă întrebaţi pe mine , era ca şi când aş fi avut cartea în mână şi o reciteam .

     Locul 1 
          „Trezită în zori de zi” – C. C. Hunter . Volumul 2 din seria „Shadow Falls” merită cu felicitări trofeul pentru cea mai bună continuare . Ador seria şi îmi pare rău că am cumpărat-o în română pentru că observ că cei de la Leda nu mai continuă să o editeze şi voi fi nevoită , la un moment dat , să o cumpăr în engleză şi atunci nu o să mi se mai potrivească frumos seria în bibliotecă pentru că vor fi mai mici decât cele 2 volume în română . Mi-a plăcut foarte mult cartea , la fel , am devorat-o în 2-3 zile , mi-a plăcut , efectiv , de la început până la sfârşit ! Recomand seria cu mare drag !!

          Cam atât a fost pentru topul de miercurea asta , ştiu că este aproape joi dar este o săptămână destul de aglomerată pentru mine , dat fiind faptul că am nişte examene de dat şi lucrări de trimis pentru facultate . Pe viitor sper să am timpul necesar să postez mai des . Până atunci , citiţi , citiţi şi iar citiţi !

Publicat în T5W

Un gând despre “Top 5 Wednesday ! 1.1

 1. Locul 1: „Revelatia” de Kelley Armstrong > „Fortele raului absolut” , la fel am cumparat seria de la BRAVO si nu regret deloc.

  Locul 2: „Initierea” de Richelle Mead > „Academia Vampirilor” , mie chiar mi-a placut toata seria,toate volumele.

  Locul 3: „Enders” de Lissa Price > „Starters” mi-a placut foarte mult, o idee interesanta, noua..nu am mai citit asa ceva pana acum.

  Locul 4: „Puterea celor sase” de Pittacus Lore > „Mostenirea Lorien” , m-am indragostit de seria aceasta, cu extraterestrii. Nici mie nu imi placeau filmele si cartile cu extraterestrii,dar dupa ce am citit primele doua volume din seria aceasta…mi-am schimbat parerea.

  Locul 5: „Pe cuvant de spioana” de Ally Carter > „Fetele Gallagher” , o serie frumoasa cu spioane pentru fete.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.