Top 5 Wednesday ! 1.0

          Cum am spus în postarea€ trecută , îmi propun ca în fiecare miercuri să fac Top 5 Wednesday ! Acest top este organizat pe Goodreads , aşa că dacă vreţi şi sunteţi curioşi despre ce este vorba intraţi aici !
          Săptămâna asta vorbim despre Top 5 Părinţi (părinte/tutore/o figură parentală) . Trebuie să recunosc că a fost destul de dificil pentru că în majoritatea cărţilor pe care le-am citit părinţii ori lipsesc , ori sunt malefici , ori nu apar foarte mult .
     Locul 5
       „Cele nouă vieţi ale lui Chloe King” – Liz Braswell . Când am citit cartea , ţin minte că mi-a plăcut foarte mult de mama lui Chloe , mai ales conversaţiile dintre cele 2 .
     Locul 4
       „Dispozitive infernale” – Cassandra Clare . Pentru locul 4 am ales-o pe Charlotte pentru faptul că ea a luat-o în îngrijire pe Tessa şi este mereu acolo când ea are nevoie de ceva sau are pur şi simplu nevoie să vorbească cu cineva . (Menţionez că nu am citit decât primul volum şi asta a fost impresia pe care mi-a lăsat-o Charlotte) .
     Locul 3
       Seria „Shadow Falls” – C. C. Hunter . Pe locul 3 , în topul meu , se află Holiday . Ca şi în cazul lui Charlotte , Holiday o ia sub aripa ei pe Kylie şi o susţine în misiunea ei de a afla ce fel de creatură este şi încearcă să o ajute în a îşi găsi răspunsurile de care are nevoie .
     Locul 2
       „Divergent” – Veronica Roth . Pentru medalia de argint , cea mai potrivită mi s-a părut mama lui Tris . M-a impesionat foarte mult câte a putut sacrifica pentru a avea ea o viaţă pe care să o trăiască fără a-şi face griji că o să fie descoperită şi mai ales că şi-a sacrificat în final cel mai preţios lucru (mă rog , nu este la propriu chiar un lucru) pentru Tris .
     Locul 1
       „Sub aceeaşi stea” – John Green . Singura carte pe care am citit-o în care ambii părinţi sunt prezenţi în permanenţă şi care au un rol împortant în povestea protagonistei . Cu toate că deseori , în familie , mama este cea sensibilă şi tatăl este cel care îşi stăpâneşte emoţiile , în cartea lui John Green este invers . M-a impresionat devotamentul acestora faţă de Hazel şi faţă de ce trebuie ea să îndure în fiecare zi a vieţii ei şi cum ei nu ar renunţa niciodată la ideea că într-o zi va apărea leacul pentru toate problemele ei pentru a avea o viaţă normală ca a oricărui adolescent de vârsta ei .
         Acestea sunt alegerile mele pentru Top 5 Părinţi . Topul vostru care este ?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.