Recomandarea săptămânii ! 1.2

okian-facebook

     Pentru săptămâna asta am decis să vorbesc despre Okian ! Nu ştiţi despre ce vorbesc ? Ei bine , Okian este un magazin on-line de cărţi . Ce este special este faptul că sunt cărţi în engleză (şi în română) care sunt foarte accesibile ca preţ . Într-o postare de acum ceva timp mă plângeam că pe books-express sunt preţurile prea mari la o amărâtă de carte paperback , acum mi-am rezolvat problema .
Am dat peste el într-o zi când căutam mai multe site-uri on-line de unde se pot cumpăra cărţi atât în română cât şi în engleză şi la un moment dat am văzut că cineva recomandă cu încredere Okian . Am intrat , m-am uitat la ce fel de cărţi vând şi la o săptămână am şi făcut prima mea comandă la ei şi am luat volumele 2 şi 3 din „Bloodlines” . Având în vedere că era în timp de sărbători , comanda a ajuns la începutul lunii ianuarie dar a meritat din plin aşteptarea .
La sfârşitul acelei luni am făcut iar o comandă şi cu ocazia aceea am ales să ridic cărţile din sediul lor pe care îl au aici în Bucureşti şi care îmi este foarte accesibil . Este foarte bine plasat , în centru , numai bine pentru toti (pentru mine sigur e perfect) . Sunt foarte mulţumită de serviciile celor de la Okian , îmi răspund în timp util când le dau un mesaj pe facebook daca am vreo nelămurire şi până acum nu am nimic rău de zis despre ei .
Chiar îi recomand cu căldură ! Mai jos vă las link-urile de acces către ei .


Un gând despre “Recomandarea săptămânii ! 1.2

  1. Multumesc pentru recomandare. Am auzit de Okian dar nu am intrat niciodata la ei pe site. Daca zici tu ca sunt seriosi,ma voi uita peste cartile pe care le au. 🙂 Poate poate am sa fac vreo comanda.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.