Recomandarea săptămânii ! 1.0

elefant_logo
books-express
            Pentru acest sfârşit de săptămână vreau să vorbesc despre site-urile de unde îmi procur eu cărţile . De fel am 3 categorii pentru aceste site-uri . Site-ul de unde îmi iau în mod frecvent cărţile , cel de unde îmi iau cărţile în engleză pentru că la noi nu au fost editate şi cel de unde îmi precomand cărţile .
           Majoritatea cărţilor pe care le deţin sunt cumpărate online , mai puţin cele pe care le-am primit şi cele pe care le-am cumpărat de la Bravo în ediţie de buzunar . Din această majoritate , 80% sunt cumpărate de la elefant . Este site-ul meu preferat de unde îmi cumpăr cărţile . Nu numai că găsesc aproape mereu ce îmi trebuie dar nu cred că a fost dată în care să nu prind măcar o reducere . Ca să nu mai spun că sunt şi foarte serioşi . Clar alegerea mea numărul 1 când îmi cumpăr cărţi .
            În cazul în care anumite cărţi nu au fost editate şi la noi în ţară şi le vreau neapărat , atunci aleg să le iau în engleză de le books-express . Singurul inconvenient în legătură cu aces site este faptul că preţurile sunt cam piperate , o carte paperback fiind în jur de 40 lei iar una hardcover ajungând şi la 100 lei , aşa că trebuie să fac ceva economii înainte .
             Având în vedere că eu citesc în general YA-fantasy , cam toate cărţile pe care le am sunt de la Leda , motiv pentru care vizitez frecvent site-ul să văd dacă a mai apărut vreo carte interesantă şi am posibilitatea să fac o precomandă , ceea ce înseamnă că o iau cu o reducere de 20-30% . Bineînteles că în acest caz cartea va ajunge în termen de 10 zile lucrătoare cred , şi transportul este gratuit , aducând coletul la domiciliu .
               Aceasta este recomandarea mea pentru voi pe această săptămână . Voi de unde vă luaţi cărţile ? Librării sau site-uri online ?

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.