Top 3 – Serii preferate !

          Având în vedere toate cărţile citite de mine pâna în momentul acesta am hotarât să fac un Top 3 al celor care , în opinia mea , sunt cele mai bune , mai frumoase , palpitante şi care merită citite .

           Locul 3 : Forţele Răului Absolut (The Darkest Powers)

           Este prima serie fantasy citită de mine şi mi-a plăcut enorm de mult , Chloe fiind unul din personajele feminine preferate de mine din toate cărţile. Îmi place dinamismul cărţilor şi toată intriga + triunghil amoros , bineinţeles. Le-am cumpărat odată cu revista Bravo şi ajunsesem la stadiul în care nu mai suportam aşteptarea până la apariţia următorului număr . Trebuie să recunosc faptul că sfârşitul m-a surprins…nu voi spune de ce pentru că asta ar însemna să stric surpriza celor care nu au citit seria .

          Locul 2 : Shadow Falls

           Ştiu că la noi au apărut numai primele 2 volume dar seria este absolut minunată . Am început să citesc al 3-lea volum online în engleză dar din cauza faptului că am câteva cărţi începute (3-4) am hotărât să le termin pe acelea ca să o pot citi după „în linişte” . Revenind la cărţi , povestea este frumoasă , personajele sunt foarte bine conturate , au tot ce trebuie . Ca să devii un fan al acestei serii nu trebuie decât să citeşti 2-3 capitole din primul volum , după nu vei mai putea să laşi cartea din mâini .

           Locul 1 : Academia Vampirilor (Vampire Academy)

           Şiii marea câştigătoare – Academia Vampilor (foooarte surprinzător) . Era de aşteptat , sunt fan declarat al acestei serii de când am citit primul volum din pură întâmplare când l-am văzut pe o măsuţă la Biblioteca Metropolitană , din păcate aveau numai volumul 1 (cel puţin atunci când l-am luat eu). A trebuit să aştept ceva pâna să prind o ofertă la editura Leda ca să iau toată seria la un preţ acceptabil (100 lei) . Aşa că m-am pus pe citit . Primele 2 volume sunt aşa scurte că le termini in 2-3 zile , dar ajungi la volumul 3 apoi 4 , 5 şi povestea devine din ce în ce mai palpitantă şi acţiunea….urmând apoi volumul 6 , iar atunci când îl termini şi pe acela , realizând că s-a terminat pe bune , nu iţi vine să crezi….aşa că o iei de la capăt. Glumesc , e cam dramatic tot ce am spus , dar întradevăr este cea mai bună serie pe care am citit-o eu şi o recomand din toată inima .


2 gânduri despre “Top 3 – Serii preferate !

  1. La fel si prima mea serie citita a fost „Fortele raului absolut” , mi-a placut foarte mult si mie! Interesanta poveste, m-am indragostit de Derek =)) . La un momentdat mi-am facut o poza de sus,in care mi se vedeau doar nasul si buzele, gen cum sunt copertile cartilor, si am editat-o intr-un program si am scris cum ca ar fii volumul 4 al seriei =)) aratam bine pe coperta :> :)) cred ca inca mai am poza, pacat ca nu o pot pune aici (sau nu stiu cum ! ) . Intr-adevar seria mea preferata ramane Academia Vampirilor , nu puteam lasa din mana volumele ! Am ajuns sa citesc 1 volum intr-o zi =)). Seria Shadow Falls nu am citit-o deocamdata, dar o am in format pdf primele 2 volume, nu stii cand vor aparea si celelalte volume traduse in Romania? 🙂

    Apreciază

  2. Eu nu am auzit nimic de publicarea celui de-al 3-lea volum si volumul 2 a fost publicat in 2012, deci dupa mine cred ca sunt slabe sanse sa se mai continue seria. Si poti sa imi lasi poza pe pagina de facebook daca vrei 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.