Academia Vampirilor – Film – Actorii principali


          După cum bine se ştie de ceva vreme , în sfârsit vom avea film (sperăm filme) bazat pe cartea „Academia Vampirilor” scrisă de Richelle Mead . Am citit primul volum din întâmplare. Mă dusesem la Biblioteca Metropolitană în căutarea unei cărţi cu care să-mi omor timpul si prietena mea a văzut aceasta carte pe un raft şi mi-a spus să o iau că poate o să-mi placă . Şi aşa a fost . Este seria mea preferată şi o recomand din tot sufletul . Pur şi simplu te atrage această serie să citeşti cât mai mult . Cine nu a apucat să o citească aceasta să-şi strângă nişte bănuţi şi să dea iama în magazin să o cumpere. Garantez că nu veţi regreta ! 
          Şi acum să vedem actorii din rolurire principale . 

Zoey Deutch – Rose Hathaway

Zoey s-a născut pe data de 10 noiembrie 1994 şi este din Los Angeles . Ea este cunoscută pentru rolul lui Emily Asher din filmul „Beautiful Creatures” . Apare şi in 18 episoade din „Ringer” în rolul lui Juliet Martin , în 7 episoade din „The Suite Life On Deck” şi într-un episod din „Criminal Minds-Suspect Behavior” . 

Personal îmi place alegerea pe care au făcut-o producătorii . Are aşa un aer de badass şi din clipurile pe care le-am văzut atunci când am căutat-o pe YouTube pot să zic că abea aştept să văd secvenţele cu replicile ei ironice . 

Lucy Fry – Lissa Dragomir

Lucy s-a născut pe 13 martie 1992 în Australia şi este cunoscută pentru  rolul lui Zoey din serialul „Lightning Point” .

Din nou , alegere foarte foarte bună . Este exact cum mi-am imaginat-o şi eu , slabă , înaltă şi cu o înfăţişare angelică. Mai rămâne să-i vedem talentul actoricesc şi tabloul este complet .

Danila Kozlovsky – Dimitri Belikov 

Danila s-a născut pe 3 mai 1985 şi este din Rusia , mai exact Moscova. Este cunoscut petru numeroasele sale filme ruseşti.

Nu am decât 3 cuvinte şi un semn de exclamare pentru această alegere : Da da da ! Mai bine de atât nici că se putea . Un rus autentic , ceea ce înseamnă că nu va exista accent fals (YES!) . De aspect ce să mai vorbesc , imaginea vorbeşte de la sine .
În final nu pot să zic decât că abea aştept să-l aud spunând „Rosa” !

Dominic Sherwood – Christian Ozera

Dominic are 18 şi este din Marea Britanie – Kent . L-a interpretat pe Jack Simmons în serialul „The Cut” şi pe Mick în filmul „Not Fade Away” .

Îmi place la nebunie alegerea făcută . Are tot ce îi trebuie . Acel aer misterios care îl carecterizează pe Christian în primul volum este acolo unde trebuie.
Abea aştept să urmăresc ciondănelile dintre el şi Rose.

             Acestea fiind spuse , nu ne rămâne decât să fim rabdători până anul viitor în februarie când va fi lansat filmul , culmea , în State pe data de 14 februarie . Se pare că or să fie ceva oameni care îşi vor petrece Valentine’s Day în sală la cinematograf . Sperăm doar că şi la noi va ajunge filmul pe la sfârfitul lunii .
            Cum vi se par actorii ? Şi dacă premiera în România ar fi tot pe 14 februarie v-aţi duce să vedeţi filmul ?


2 gânduri despre “Academia Vampirilor – Film – Actorii principali

  1. <3 Si mie imi plac actorii , sunt frumosi toti. Rose e bestiala :D mi-a placut mult cum a jucat. Lissa...a fost ok :)) mi-a placut mult accentul ei. Dimitri , n-am cuvinte <3 <3 cel mai bun :)) . Iar Christian, exact asa cum il inchipuiam :) .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.